Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Captura de 'Supervivientes' amb els concursants a la palapa i Asraf Beno i Artùr Dainese discutint l'11 de maig de 2023

L'estrella de 'Supervivientes 2023' confessa el seu secret: deixa tothom en xoc

'Supervivientes 2023' no deixa de sorprendre la seva audiència

'Supervivientes 2023' ha tornat a deixar els seus seguidors sense paraules amb el nou episodi que ha protagonitzat la gran estrella de l'edició. La concursant no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de revelar una dada sorprenent de la seva vida més privada.

Després de gairebé tres mesos de concurs, aquest conegut 'reality' de Telecincoestà arribat a la recta final de la seva emissió. I, al contrari del que s'esperava, els concursants no deixen de regalar-nos grans moments. Malgrat el cansament físic i mental que estan experimentant, els participants de 'Supervivientes 2023' continuen amb la mateixa il·lusió que el primer dia.

Tanmateix, hi ha una persona que els últims dies està acaparant més atenció que de costum: Adara Molinero. Des que va començar aquesta aventura, la televisiva ha estat un dels pesos pesants de l'edició més extrema de 'Supervivientes 2023'. Amb la reunificació dels concursants oblidats, però, la seva prometedora història d'amor amb Artùr s'ha convertit en la trama principal del concurs.

Foto d'Adara Molinero a 'Supervivientes 2023'.
Adara Molinero ha esdevingut una de les grans favorites d'aquesta edició del 'reality'. | Telecinco

Ara, Adara ha tornat a deixar tots els seguidors del format sense paraules amb la darrera i sorprenent confessió que ha compartit amb Jonan Wiergo i la seva nova conquesta.

L'estrella de 'Supervivientes 2023' ho deixa clar

'Supervivientes 2023' ha emès un divertit vídeo d'Adara i Jonan. Després de més de tres mesos junts, aquests dos joves han esdevingut inseparables. Tant és així que l''influencer' no ha volgut deixar passar l'ocasió per conèixer el costat més íntim de la seva companya.

Després de compartir diverses confidències de caràcter sexual, 'la reina dels 'realities'' no ha tingut cap problema a confessar al seu amic com és a la intimitat. Aquesta conversa entre aquests dos concursants de 'Supervivientes 2023' s'ha produït mentre estaven prenent el sol. En aquest moment, Wiergo ha volgut saber una mica més de la vida d'Adara i li ha preguntat si utilitza «joguines» a les seves relacions.

Jonan Wiergo i Adara Molinero parlant en una illa de 'Supervivientes 2023', tots dos amb cares de resignació
Joanan i Adara comparteixen confidències a 'Supervivientes 2023'. | Mediaset

«No, jo soc molt clàssica. Quina joguina? Sents la persona», ha assegurat la guanyadora de 'Gran Hermano VIP 7' amb total rotunditat. Una afirmació a què s'ha sumat Alma Bollo, després de confirmar que no li crida l'atenció.

«Quin avorriment, per Déu! Sembleu dues àvies», ha exclamat Jonan, entre rialles, just abans de donar a les seves companyes de 'Supervivientes 2023' un consell. «És molt important el moment de tu descobrir-te a tu mateixa, de saber què t'agrada».

Tot i això, la tensió ha augmentat quan Artùr Dainese s'ha unit a aquesta interessant conversa. En sentir els seus companys, el model no ha dubtat fer una confessió inesperada. Tal com ha assegurat el participant de 'Supervivientes 2023', ell prefereix «fer trios» que estar sol. Unes paraules que no han passat desapercebudes per a Adara.

Muntatge del primer pla de Adara Moliner i Artùr Dainese
Els concursants de 'Supervivientes 2023' tenen una conversa d'allò més tensa. | Telecinco

Per això, la noia ha volgut aprofundir en els gustos personals del seu company d'edició. Ara bé, lluny de suavitzar el relat, l'ucraïnès li ha confessat que, en un moment de la seva vida, ha dut a terme aquesta pràctica amb dues dones.

Després d'aquesta revelació, Adara ha afirmat davant de tota l'audiència de 'Supervivientes 2023' que no ha protagonitzat mai un trio ni amb nois ni amb noies. «Jo soc tradicional, a mi un trio em fa por», ha assegurat la televisiva, sense pèls a la llengua. Com es podia esperar, aquesta confessió íntima ha provocat que les rialles d'Artùr, que no ha dubtat a batejar Molinero amb el nom de «Santa Adara».