Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Enrique Ponce.

Enrique Ponce i Ana Soria: quants diners han guanyat a 'El Hormiguero'

Enrique Ponce i Ana Soria han concedit la seva primera entrevista a la televisió

Enrique Ponce i Ana Soria formen una de les parelles que més interès desperten als mitjans de comunicació. Des que es va conèixer la seva història d'amor el 2020, el torero i la noia no han deixat d'acaparar l'atenció de la premsa. Per això, l'expectació davant d'aquesta visita era màxima.

L'entrevista d'anit va ser la primera vegada que Enrique va trepitjar el format de Pablo Motos i ho va fer en companyia d'Ana Soria. Tot i això, el que més va cridar l'atenció és que no van anar a promocionar res en particular, sinó simplement a parlar de la seva relació. Això ha despertat totes les alarmes i es plantejava el dubte de si van cobrar per visitar 'El Hormiguero'.

Enrique Ponce i Ana Soria: l'entrevista més esperada

Des que es va anunciar que Enrique Ponce i Ana Soria visitarien el programa de Pablo Motos, tots els mitjans de comunicació ho esperaven amb candeletes. Des de l'inici de la relació, el torero i l'estudiant de Dret han optat per mantenir el seu amor en el més estricte anonimat.

Tots dos van decidir esquivar la premsa per tots els mitjans. Per això, la seva visita d'anit al programa de 'El Hormiguero' va enxampar tothom per sorpresa. Sembla que la parella està disposada a explicar-ho tot sobre la relació i sincerar-se davant dels espectadors com mai abans. Però per què ara sí i abans no? Aquest moviment ha desconcertat molt el públic, ja que, fa uns mesos, la parella decidia fins i tot tancar les seves xarxes socials per no avivar més els mitjans.

Imatge de Pablo Motos a 'El Hormiguero'
Enrique Ponce i Ana Soria van acudir anit a 'El Hormiguero' | ATRESMEDIA

El fet de triar el programa de Pablo Motos és molt significatiu. Per tots és conegut la bona relació de Pablo Motos amb Ponce i Soria. A més, l'elecció d'un programa blanc com 'El Hormiguero' és molt significativa. La parella podria haver-se embutxacat una bona quantitat de diners per protagonitzar una portada a la revista Hola! o acudint a un programa com el 'Deluxe'. No obstant això, tant Soria com Ponce sabien el que es trobarien al programa estrella d'Antena 3.

La jove i el torero eren coneixedors de l'ambient i el tipus de preguntes amb què es trobarien a 'El Hormiguero'. A més, irremeiablement, la bona relació que tenen amb el presentador va condicionar també el to de l'entrevista.

La gran pregunta que es planteja és quants diners s'hauran embutxacat per visitar el programa de les formigues més famoses de la televisió? Tothom sap que cap convidat cobra per asseure's a parlar amb Pablo Motos, ja que, en la gran majoria de casos, els convidats promocionaran alguna feina, així que és pràcticament un bescanvi. Els personatges donen el seu nom i rellevància al programa mentre s'aprofiten de l'altaveu del format per promocionar-se.

Enrique Ponce i Ana Soria.
La parella va parlar sobre la seva relació per primera vegada. | GTRES

Enrique Ponce i Ana Soria van parlar de la relació sense embuts, van cobrar?

Aquesta vegada, cap dels dos convidats va promocionar res, ben al contrari. L'entrevista s'ha venut com «la primera vegada que parlaran de la seva relació des que va començar». Així que les especulacions sobre si han cobrat no han deixat de sortir.

Una cosa molt semblant al que passava fa unes setmanes quan Pablo Motos va anunciar que Ana Obregón s'asseuria amb ell i diversos mitjans van apuntar que seria amb pagament previ. En aquest cas, es va especular que la presentadora podria guanyar fins a 15.000 € per l'entrevista.

Així que, en aquest cas, de nou, es tornen a especular xifres de diners que podria haver guanyat la parella. Tot i que el més probable és que no hagin cobrat, malgrat haver acudit al programa per parlar d'un motiu personal. Això sí, posar-se al focus com han fet amb la visita al programa els pot obrir portes a les revistes, per la qual cosa sí que podrien guanyar diners de forma indirecta gràcies a la seva visita a 'El Hormiguero'.