Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ana Soria a 'El Hormiguero'

Ana Soria se sincera a 'El Hormiguero' sobre l'assetjament: «He acudit a teràpia»

Ana Soria s'ha sincerat sobre l'infern que ha viscut per culpa de la premsa

Ana Soria i Enrique Ponce han aparegut a 'El Hormiguero' per concedir la seva primera entrevista a la televisió. Sens dubte, un salt a la pantalla petita que ha generat una enorme expectació. Sobretot, perquè la parella ha arribat disposada a explicar com ha estat el començament de la seva relació, però també l'infern que han viscut en aquest temps per culpa de la premsa.

Tot just entrar, Ponce li ha fet tota una declaració d'amor a la seva noia: «Ana és la dona de qui estic enamorat bojament. Podria estar enumerant moltes de les seves qualitats, però sobretot el cor tan gran que té i la boníssima persona que és de veritat. Està sempre més preocupada pels altres que per ella mateixa. I també té una gran fortalesa, ha sabut suportar totes les injúries i calúmnies de certa gent pel simple fet d'haver-se enamorat de mi», ha dit com a indirecta als seus 'haters'.

Per part seva, Ana Soria ha manifestat obertament el motiu pel qual s'ha presentat a la televisió. «Tenia ganes que la gent em pogués conèixer com soc, perquè ningú dels que ha opinat públicament sobre mi em coneix en realitat. Nosaltres no hem volgut entrar en res i hem portat la nostra relació amb la màxima discreció possible. En el moment en què jo m'enamoro d'ell, passo també a ser coneguda. Fa tres anys que escolto coses que no són certes i vull que, a partir d'ara, es basen en coses que han sortit de la meva boca», així s'ha guanyat l'aplaudiment del públic.

Ana Soria se sincera sobre el seu patiment

«Hi ha hagut moments molt durs i difícils, perquè veies aquesta injustícia i les injustícies fan mal. No ens agrada estar ficats en aquest món i hem preferit mantenir-nos al marge», ha prosseguit Enrique. I ha deixat molt clar que «nosaltres al carrer sí que sentim l'afecte i vull agrair les mostres d'afecte que ens han mostrat allà on hem anat».

A més a més, també han explicat com es van conèixer i, pel que sembla, tot va sorgir durant una tarda en què Ponce va anar a torejar Almeria. «La vaig veure al 'tendido' asseguda i li vaig preguntar a un amic si la coneixia», ha relatat el torero. Mentre que ella explica que, quan les seves mirades es van creuar, de seguida va sentir alguna cosa especial: «El món se'm va aturar».

Durant la primera cita, ella assegura que estava feta un flam, encara que abans ja havien parlat moltíssim per telèfon. «A mi em va semblar una noia molt intel·ligent i molt madura per a la seva edat», ha tornat a elogiar Enrique la seva parella.

Ana explica que, en començar a sortir junts, ja s'imaginava que serien notícia, però no que arribarien a aquest punt. De fet, deixen clar que s'han sentit maltractats per la premsa per haver-los faltat al respecte. «Hem estat personatges i no persones, i això sempre t'afecta. Jo he acudit a teràpia, però ell també m'ha ensenyat molt a gestionar les coses. Jo quan el conec, tenia una carrera encarrilada. No tenia les eines perquè aquestes coses no m'afectessin», s'ha sincerat la noia.