Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia

Iñaki Urdangarin vol casar-se amb Ainhoa Armentia: els detalls sobre la futura boda

'El Programa de Ana Rosa' destapa les dues raons per les quals Iñaki Urdangarin encara no es pot casar

Iñaki Urdangarin ha lluitat molt per la seva relació amb Ainhoa Armentia, i cada cop són més els que donen suport a aquest festeig. A 'El Programa de Ana Rosa' han explicat que l'antic duc de Palma vol casar-se amb la seva xicota, però no pot fer el pas final. Primer ha de separar-se de la infanta Cristina i després ha de convèncer la família.

Iñaki Urdangarin ha posat de manifest les seves intencions, però els seus germans no hi estan d'acord. La periodista Cristina Tárrega i el presentador Joaquín Prat n'han mostrat el descontentament. Tots dos creuen que «els temps canvien» i que Urdangarin té dret a refer la seva vida sense demanar permís a ningú.

Ainhoa Armentia no compta amb l'aprovació de la família Urdangarin, ni tan sols coneix els fills del seu xicot. De fet, a l'esmentat programa de Telecincohan assegurat que Iñaki no té cap problema amb els nens, ben al contrari. «Sobretot amb Pablo té una relació especial, són amics», han explicat, però hi ha una cosa que no aconsegueix.

Iñaki no ha convençut els seus fills perquè coneguin Ainhoa i això és un altre punt que ha de solucionar abans del seu casament. Segons 'El Programa de AR', s'ha posat en contacte amb diversos membres de la família per informar de les seves intencions. Vol passar per l'altar quan es divorciï de la infanta Cristina, així que està disposat a esperar el temps que calgui.

Iñaki Urdangarin ho té tot preparat

S'ha parlat molt de l'acord de separació que Iñaki ha proposat a la infanta, i cada cop se'n coneixen més detalls. L'última cosa que han explicat a Telecincoés que no ha exigit cap indemnització abusiva, tal com s'havia dit al principi. El que sí que és cert és que tindrà diners per complir el seu somni: casar-se amb Ainhoa i ja ho ha confirmat al seu entorn privat.

L'antic duc ha reconegut que vol tornar a passar per l'altar, cosa que li ha explicat als seus germans i a la seva mare. No obstant això, abans ha d'integrar Armentia al clan, ja que tothom li ha donat l'esquena. Però el que és realment complicat ve després: ha de convèncer els seus fills, que es neguen a compartir temps amb ella.