Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Miguel Marcos i Andrea Janeiro

Andrea Janeiro: surt a la llum la veritat sobre la seva relació amb Miguel Marcos

Andrea Janeiro no volia que això es conegués

Andrea Janeiro ha tornat a convertir-se en el centre de totes les mirades, després que hagi sortit a la llum quina és la veritable relació que manté amb Miguel Marcos.

Durant tots aquests anys, la noia ha hagut de viure amb l'absència d'una figura paterna. O, almenys, això és el que ha confessat la seva mare en alguna ocasió.

Imatge d'Andrea Janeiro amb el seu nou canvi de look
Andrea Janeiro sempre ha patit l'absència del seu pare | Catalunya Diari

I és que Belén Esteban sempre ha assegurat que Jesulín de Ubrique no s'ha implicat ni a les cures ni a l'educació d'Andrea Janeiro. Però tot apunta que la vida de la jove va canviar completament amb l'arribada de Miguel Marcos.

Tant és així que la de Paracuellos no ha tingut cap problema a confirmar que el seu marit és el «veritable pare» de la seva filla. I és que, segons ella, el conductor d'ambulàncies és «qui s'ha preocupat de la primogènita de Jesulín» durant tots aquests anys.

En els darrers dies, molt s'ha parlat sobre la relació que mantenen Andrea Janeiro i el seu padrastre. Però ara han sortit a la llum tots els detalls que s'amaguen després d'aquest tema tan comentat. Una informació que, segons sembla, Belén Esteban ha intentat amagar per tots els mitjans.

Andrea Janeiro no vol que la seva mare parli del tema

Andrea Janeiro sempre s'ha mostrat molt reticent que se'n parli als mitjans de comunicació. Per això, només complir 18 anys, va expressar el seu desig de continuar sent una persona anònima. Un objectiu que ha aconseguit gràcies a la Justícia.

Des de llavors, tant la seva mare com la resta de professionals de la comunicació tenen prohibit esmentar-ne el nom. I, encara que això és una cosa que Belén compleix rigorosament, la veritat és que, de tant en tant, se li escapa alguna informació sobre ella.

Així les coses, les últimes setmanes, s'ha tornat a posar sobre la taula la nul·la relació que hi ha entre Andrea Janeiro i el seu pare, Jesulín de Ubrique. I és que, amb el retorn televisiu del torero, Esteban no ha dubtat a treure a la llum el poc que sap ell de la vida de la seva primogènita.

Foto de Miguel Marcos i Belén Esteban
La mare d'Andrea Janeiro aclareix tots els dubtes sobre aquest misteriós tema | GTRES

«Si en tens quatre, tots quatre són iguals», li va recriminar fa poc la mare d'Andrea Janeiro, al plató de 'Sálvame'. «Saps on viu? Ho saps? La ciutat sí, perquè ho sap tot Espanya», li va preguntar a continuació.

Ara, i després d'aquestes declaracions, tots els focus han tornat a posar-se sobre la seva filla i el seu marit de la tertuliana. I és que, encara que no en pot parlar, Belén Esteban ha confirmat el veritable vincle que hi ha entre Miguel Marcos i Andrea Janeiro.

Durant tot aquest temps, la tertuliana sempre ha evitat parlar de la relació que hi ha entre ells, ja que tots dos han decidit continuar sent anònims. Tot i això, en alguna ocasió, Belén ha deixat entreveure la gran amistat i l'enllaç tan fort que els uneix.

Fotomuntatge de Miguel Marcos i Andrea Janeiro
Andrea Janeiro i Miguel Marcos tenen una relació paternofilial| CatalunyaDiari

Fa uns mesos, i després del seu accident dins de les instal·lacions de Mediaset, la mare d'Andrea Janeiro va assegurar que, tant ella com el seu marit, pensaven ampliar la família.

Per desgràcia, i després de molts intents, la col·laboradora no ha pogut fer realitat el somni de Miguel. I, encara que també es van plantejar el tema de l'adopció, finalment van optar per continuar les seves vides.

No obstant això, el sanitari ha pogut exercir el rol de pare gràcies a Andrea Janeiro. Amb molt de gust i afecte, Miguel Marcos s'ha fet càrrec, juntament amb la seva dona, de les cures de la jove.

Tant és així que, malgrat que no es porta gaire bé amb Jesús Janeiro, Andra ha aconseguit crear uns llaços molt forts amb l'actual parella de la seva mare. «Saps què? Que ell[Jesulín]té la seva família i nosaltres tenim la nostra», va expressar la tertuliana, fa uns dies, deixant veure com estan units.