Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Rocío Carrasco enfadada a plató.

Rocío Carrasco: la fortuna que està guanyant gràcies a la seva mare Rocío Jurado

Rocío Carrasco ha muntat un negoci molt rendible i està rebent moltes crítiques

Rocío Carrasco torna a estar al punt de mira per una informació que Antonio David Flores ha tret a la llum a YouTube. I  és que l'excol·laborador de 'Sálvame' ha entrevistat el propietari del restaurant que hi ha al museu de Rocío Jurado. Flores assegura que aquest empresari està tenint problemes econòmics perquè el negoci no és rendible i ha tornat a assenyalar la seva ex.

Rocío Carrasco, segons la informació d'Antonio David, continua cobrant 60.000 euros a l'any «de diners públics». Aquesta quantitat ha fet saltar totes les alarmes i Rociíto ha tornat a rebre crítiques molt ferotges a les xarxes socials i hem de tenir en compte que no es pot defensar perquè ja no compta amb el suport de Telecinco, només depèn dels seus fans.

Primer pla d'Antonio David Flores
Antonio David Flores ha parlat sobre el tema del moment | GTRES

Rocío continua tenint un exèrcit de seguidors que s'han llançat a Twitter per recordar que és l'hereva de Rocío Jurado. En conseqüència, té dret a utilitzar la seva imatge pública com cregui convenient, en aquest cas obrint un museu. També ha sortit publicat que l'alcalde de Chipiona, ciutat on hi ha el centre, no té cap inconvenient i hi està encantat.

Rocío ha aconseguit que Chipiona guanyi molta popularitat i Antonio David no ho nega, però ha posat el focus en els diners que rep. Els 60.000 euros que guanya Rociíto cada any han emprenyat el propietari del restaurant del museu, que ha parlat amb Flores i li ha concedit una entrevista per explicar què passa.

 

Rocío Carrasco rep nous atacs

Rocío ha sortit esquitxada per l'últim directe que Antonio David Flores ha fet a YouTube. Carrasco sempre ha dit que el centre de Rocío Jurado és un èxit i el propietari del restaurant té una versió contrària. «Hi ha un autobús o dos el cap de setmana, tres algun diumenge, però res més», ha explicat a l'ex de Marta Riesco.

Rocío Carrasco amb Fidel Albiac
Rocío Carrasco va inaugurar el museu amb Fidel Albiac | Europa Press

«Vaig tenir una part d'ajuda a l'ajuntament, però una altra no em va ajudar perquè hi ha dues parts i depèn de qui donis suport». L'empresari ha assenyalat la força política que controla Chipiona, la mateixa que va tancar el contracte amb Carrasco. «Em sorprèn que no hi hagi un manteniment per part de l'ajuntament per fer visites al museu», diu Antonio David.

Imatge de Rocío Jurado somrient
Rocío Jurado va deixar com a hereva la seva filla gran | EUROPA PRESS

L'excol·laborador de Telecinco recorda que és un projecte que ha costat molts diners i no entén que no s'amortitzi. Carrasco torna a estar al punt de mira, però en aquesta ocasió no té cap altaveu per defensar-se. Recordem que tampoc no està registrada en cap xarxa social, així que ho té realment complicat.