Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Raquel Bollo amb gest enfadat

Raquel Bollo va destapar com tractava Olga Moreno els fills de Rociíto

Quin és l'enllaç entre Raquel Bollo i Olga Moreno?

Els darrers mesos s'ha especulat molt sobre com és la relació entre Raquel Bollo i Olga Moreno. Tothom sap que totes dues eren amigues íntimes, però els últims esdeveniments han estat molt reveladors i apunten que podria haver-hi cert distanciament entre ambdues.

Amb l'última topada de Raquel Bollo a 'Sálvame', i després d'esmentar Rocío Carrasco, saltaven totes les alarmes. La dissenyadora de moda, sense pensar-s'ho dues vegades, assegurava que «Rocío Carrasco és maltractada i jo, amb tres sentències, continueu portant-me gent. Pocavergonyes! Que no heu tancat aquest capítol en la vida».

Però per què Raquel Bollo va treure el tema de Rocío Carrasco? Especialment ara, que és un nom vetat per la cadena. Recordem que aquesta no ha estat la primera vegada. Fa uns mesos, quan la docusèrie de Rociito estava al punt més àlgid, la sevillana va parlar sobre ella i sobre Olga Moreno i va destapar, fins i tot, el rol d'Olga amb Rocío Flores i David Flores.

Raquel Bollo parlant al plató de 'Supervivientes 2023'
Raquel Bollo va parlar sobre el paper d'Olga amb els fills de Rocííto. | Mediaset

Raquel Bollo, molt contundent, va parlar sobre el paper que Olga va exercir

Després de la tornada mediàtica de Rocío Carrasco amb la seva docusèrie, Raquel Bollo abocava unes declaracions que confonien una mica l'audiència. La dissenyadora assegurava donar suport a la filla de Rocío Jurado en la seva lluita. Això sí, no dubtava a remarcar el maltractament que havia patit per part de la cadena i 'Sálvame' en referència a com s'havia tractat el seu cas.

Ara bé, això no va quedar només aquí. Quan Rocío Carrasco encara era una habitual de la graella de Telecinco, Raquel continuava parlant sobre l'important paper que Olga Moreno havia tingut amb els fills de Rociíto. Amb molta cautela, però de forma contundent, Raquel va destapar com era Olga amb Rocío Flores i David Flores: «Jo només he vist per part d'Olga molt d'afecte envers aquests nens. No vaig a favor d'un ni a favor d'un altre, però és una història de dues persones, de dos adults, que ells sabran a casa seva què ha passat», va assegurar a una de les seves  últimes visites al 'Deluxe'.  

Raquel Bollo, amb rostre somrient, al plató de 'Tierra de Nadie' el passat 23 de maig de 2023
Raquel Bollo va emfatitzar positivament el paper de mare que exercia Olga. | Mediaset

Rociíto mai no es va pronunciar sobre aquestes paraules de la dissenyadora, però Raquel va fer més declaracions. En aquesta mateixa entrevista va tornar a assenyalar la manca de consciència pel que fa a aquest complicat tema. Raquel va parlar sobre el tracte que ella havia rebut i com es va mantenir vigent la figura del seu exmarit malgrat existir una sentència que demostra que hi va haver maltractament.

«Que facin fora de Telecinco a Antonio David i al meu exmarit, amb tres sentències, i portin Anne Germain per parlar amb el seu avi… això no ho entenc. Fem comparacions? Perquè si fem comparacions, et dic que al final m'acaben fent fora del plató segurament», sentenciava Raquel.

En quin punt es troba la relació entre Olga Moreno i Raquel Bollo?

L'absència d'Olga Moreno a la presentació de la nova col·lecció flamenca de Raquel al SIMOF va fer saltar tots els rumors. Des de llavors, les especulacions sobre si la relació d'amistat de totes dues estaria trencada van començar a sortir.

Muntatge d'Olga Moreno i Raquel Bollo en primer pla
Les televisives haurien recuperat la relació. | España Diario

Tot i això, Olga ha mostrat les últimes setmanes el seu suport al concurs de Manuel Cortés a 'Supervivents 2023'. Així les coses, tot apunta que totes dues han tornat a recuperar la relació i que, malgrat tot l'enrenou mediàtic, tornen a estar unides.