Gloria Camila

Gloria Camila, s'assabenta del dolorós secret que la seva mare es va endur a la tomba

Gloria Camila ha vist que ara s'ha revelat aquesta dada inesperada

Gloria Camila està preocupada per la crisi sentimental del seu pare i perquè la seva família es troba al punt de mira per la docu-sèrie de la seva germana. Una producció que permet conèixer a fons la vida de la seva mare i, alhora, propicia que altres persones fora del programa parlin d'aspectes desconeguts de 'La Jurado'.

Així, s'ha desvelat que va tenir un amor desconegut i també que va amagar un secret. Un secret que ara ha estat donat a conèixer per una periodista, Rosa Villacastín.

Gloria Camila veu sortir a la llum allò que no esperava

La filla d'Ortega Cano ha vist que Rocío Carrasco ha parlat a la seva sèrie de l'amor que va existir entre la seva mare i el seu pare. En concret, ha explicat que Rocío Jurado i Pedro es van separar encara estant enamorats. És més, fins i tot ha deixat de manifest que si el divorci es va produir, va ser perquè ell estava cansat que els Mohedano s'hi capfiquessin a tot.

No obstant això, aquestes declaracions han estat rebatudes ara per Villacastín al programa Ya es verano. I ho ha fet dient: «'La Más Grande' anava cada 15 d'agost a cantar Marbella a l'Hotel Don Pepe. Jo vaig ser-hi quan ella s'havia separat de Carrasco i també vaig estar a casa seva a El Rocío».

«Me la torno a trobar després i li vaig preguntar: 'Continues pensant que has fet bé en separar-te?'. Et farà mal Rociíto, però és la veritat. Em va dir: 'Fa anys que no ens toquem'», prosseguia.

Imatge de Rosa Villacastín
Gloria Camila s'ha trobat amb una Rosa força contundent | Arxiu

«D'aquesta manera jo crec que va explicar molt bé quina era la situació», deia. Però, aquí no ho ha quedat tot perquè Gloria i la seva família han vist la periodista revelar aquest secret de la cantant i també treure a la llum més dades de la seva vida sentimental.

Tant és així que ha manifestat: «Pedro i ella s'estimaven moltíssim, tant que Rocío es va emportar a casa el seu sogre. I es respectaven moltíssim, però això no vol dir que estiguessin enamorats com diu la seva filla».

▶️ Vídeo del dia

En aquest punt, ha carregat contra la dona de Fidel Albiac, dient: «Jo entenc que ella vulgui canviar la història, però és que la història no la canvia. La història la canvien els fets».

Imatge de Pedro Carrasco i Rocío Jurado.
Gloria Camila ha vist sortir a la llum una dada del primer matrimoni de la seva mare | Cedida

Gloria Camila escolta un testimoni molt dur

A més a més, la germana de José Fernando ha vist que Villacastín ha procedit a posar en qüestió altres testimonis que apareixen a la docu-sèrie. D'aquesta manera, per exemple, ha qüestionat l'Antonio, l'oncle patern de Rocío Carrasco. I és que ha afirmat: «Ell era el que tenia menys relació amb Pedro».

Però ha anat més enllà sobre l'esmentat matrimoni: «És que no vull parlar més d'altres raons, però les sabem molts periodistes. Segurament el mal que he pogut fer a Rociíto és terrible, però és que 'La Jurado' se separa perquè no tenia relació amb el seu marit. S'estimaven, vivien a la mateixa casa, però ella era una dona de trencada i esquinçada i volia viure».

Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i Gloria Camila.
Gloria Camila estarà satisfeta de l'atac que ha rebut la seva germana | CatalunyaDiari

Rosa fins i tot ha tret la cara per qui va ser la segona dona del boxejador, Raquel Mosquera. En contra del que ha dit la germana de Gloria Camila, «ella va tenir una estupenda relació amb Pedro. Es passava consentint-lo tot el dia i amb ella era un home absolutament feliç».

I aquí ha arribat un nou sac per a l'hereva universal de la cantant de Chipiona, ja que afegia el següent: «La que crec que no tenia gaire relació amb el seu pare era Rocío».