Gloria Camila

Gloria Camila, demana ajuda a la seva germana després de perdre el que més l'importa

Gloria Camila, obligada a començar una nova vida

Gloria Camila haurà d'enfrontar-se a una sèrie de canvis importants a la seva vida durant les pròximes setmanes. La decisió dels directius de Telecinco és cancel·lar Ya son las ocho i fer una sèrie de modificacions en la seva programació. Això ha deixat Gloria Camila tocada i el seu futur a la televisió torna a quedar a l'aire.

Tot al contrari passa amb la seva germana, que ha tornat a recuperar el protagonisme a la petita pantalla amb l'emissió de la seva docusèrie. Sense cap dubte, la situació és totalment diferent per a les dues filles de la Jurado.

Igual que Gloria Camila, hi ha altres col·laboradors que es veuran afectats per aquest canvi a la graella. És el cas també de Rocío Flores. Per a la filla d'Antonio David, no obstant això, no suposarà un cop tan dur perquè participa en molts més programes.

Gloria Camila al plató de 'Ya son las ocho'.
Gloria Camila es queda sense les col·laboracions de 'Ya son las ocho' | Telecinco

Se la pugui veure a El programa de Ana Rosa i en algunes gales de Supervivientes. Per la seva banda, la tieta de Ro només participava a Ya son las ocho. Hi ha moltes incògnites sobre el que pot oferir el futur a la jove.

Durant els darrers temps ha intentat fer-se un lloc en alguns espais. Va encadenar treballs en diversos formats, ja fos a Volverte a ver , com a defensora en realities o al programa de Sonsoles Ónega.

Aquesta última etapa la va rendibilitzar al màxim parlant sense embuts sobre els conflictes familiars. Les seves principals víctimes van ser Rocío Carrasco i Ana María Aldón.

Amb anterioritat havia provat fortuna al món de la interpretació. Se li va concedir l'oportunitat de debutar com a actriu a la sèrie de TVEDos vidas. La seva participació en aquella producció també va generar enrenou entre els professionals del sector, que en denunciaven la contractació.

Però Gloria Camila també ha intentat llaurar-se un futur lluny de la televisió. Recentment finalitzava un Màster en Màrqueting Digital i la seva intenció és compatibilitzar aquesta sortida laboral amb la seva tasca com a influencer. Fa temps es va adonar que pot treure molt més rendiment a les xarxes socials.

Al programa de Telecinco ja va revelar quins eren els seus plans de futur. Tenia al cap professionalitzar al màxim el seu perfil d'Instagram. Per això, ara que es queda sense feina a la televisió li podrà dedicar més hores i convertir-lo en la principal font d'ingressos.

Dona la casualitat, a més, que el seu final a Ya son las ocho coincideix amb el moment més polèmic de la família. Fa uns dies, el seu pare intervenia al seu programa per demanar que el «deixessin en pau». No volia saber res dels enfrontaments entre la noia i Ana María Aldón.

I és que la seva relació amb la dona d'Ortega Cano no passa pel millor moment. Tot just tenen tracte i de tant en tant s'envien algun encàrrec a través de la televisió.

Gloria Camila manté l'enfrontament

Gloria Camila, malgrat tot, continua sent un personatge molt atractiu per a la cadena. I més en aquests moments en què la seva germana està traient a la llum molts detalls ocults de la família. No es descarta que el puguin trobar acomodament en un altre format de la casa.

S'havia especulat amb la possibilitat que intentés acostar postures amb Rociíto. Però va ser més una intenció que no pas una realitat.

Gloria Camila vestida de rosa
La jove vol aprofitar millor les xarxes socials | Instagram

Fa molts anys que no es parlen i les opcions de reconciliació són nul·les. Sobretot amb les contínues insinuacions que fa la dona de Fidel Albiac sobre Ortega Cano.

El va amenaçar diverses vegades de revelar uns diaris secrets de Jurado que en teoria el deixarien en molt mal lloc. Això va obligar la filla del torero a intervenir i a sol·licitar a un jutge que frenés l'emissió de la seva sèrie documental.

Gloria Camila marxarà de vacances amb el seu futur a l'aire. No sap si tornarà a la televisió al setembre.

▶️ La impactante nueva imagen de Ana Rosa Quintana tras superar el cáncer: ¡Así ha reaparecido!