Primer pla de Gloria Camila amb el rostre seriós

Gloria Camila diu prou i es planteja posar fi a la relació

La guerra entre Gloria Camila i Ana María Aldón ha explotat

La relació entre Gloria Camila i Ana María Aldón travessa el seu pitjor moment, i és que ja els resulta impossible amagar la tensió que hi ha entre totes dues.

Tant és així, que els retrets són constants. La dona d'Ortega Cano ja no està disposada a callar ni aguantar més crítiques, i així ho ha fet saber a la seva fillastra de manera molt contundent.

Després del pas de la dissenyadora per la 'Sálvame Fashion Week', Gloria no es tallava a l'hora d'opinar sobre la feina que havia fet Aldón.

Ana María Aldón al plató de 'Viva la vida'
Ana María Aldón ha de donar explicacions al seu marit  | Telecinco

«Si em demanes sinceritat, jo estava veient el programa abans i després i sí que vaig veure una forta abraçada amb Jorge Javier com si fossin amics de tota la vida i després amb el meu pare que li va fer dos petons i em vaig quedar…», assegurava la jove.

«El meu pare va decidir anar-hi perquè va voler recolzar-la, perquè sabia el treball que havia fet i va voler donar-li el ram. Jo no volia que hi fos, perquè era la nit d'Ana María Aldón, però ella sí que volia que hi fos», afegia molesta.

«Vaig trobar a faltar una mica més d'emotivitat i d'amor, però suposo que van ser els nervis del moment. Ell va anar-hi perquè el programa els ho va demanar, però hi va anar, ho va veure i va marxar perquè no tenia res més a fer», donava la cara pel seu pare.

Ana María Aldón, Ortega Cano, Gloria Camila i José María Ortega Aldón entrant en un restaurant
Gloria Camila amb Ana María i el fill d'Ortega Cano  | Europa Press

«El vaig trucar després i li vaig dir que estava molt maco i ho havia fet bé. Ell va ser discret, va estar el temps que havia d'estar».

Unes paraules que Ana María no dubtava a respondre. «Que diguin el que vulguin de mi. No els ho tindré en compte. Estic en un moment de calma. Jorge Javier estava lluint un disseny meu que ell no havia vist, em va donar molta alegria», es defensava.

▶️ Así responde Rocío Carrasco cuando le preguntan si sus hijos la han felicitado por el cumpleaños

Ortega Cano, obligat a escollir entre la seva filla i la seva dona

«Al meu marit li faig dos petons a casa meva i l'afecte li demostro estant al seu costat», assegurava a la seva recent entrevista concedida a Lecturas.

A més, arremetia amb duresa contra Gloria: «La meva filla no critica el meu marit», apuntalava.

«¡Jo no puc fer res, ni amb la seva filla ni amb la seva germana ni amb la seva cosina! Si algú pot fer alguna cosa, que ho faci ell. Jo ho dic a la meva filla», sostenia sobre les crítiques a què ha hagut de fer front.

Fotomnuntatge d'Ortega Cano i Gloria Camila
Gloria Camila sempre ha defensat el seu pare | Catalunya Diari

«No permetré que la meva parli malament d'ell», insistia. «Ella és responsable del que diu», assenyalava referint-se a Gloria.

«Cadascú és lliure d'opinar el que vulgui. Els draps bruts els rento a casa i els petons també els dono a casa», sentenciava.

Un enfrontament que a molts pren per sorpresa, però que Kiko Jiménez, ex de Gloria Camila, ja havia vist venir de lluny. Des d'un primer moment, el jove deixava caure que la filla d'Ortega Cano mai no va arribar a acceptar la dona del seu pare.

Imatge d'Ortega Cano i Ana María Aldón amb la mascareta i el rostre seriós durant el funeral de Jaime Ostos
La relació d'Ortega Cano i Ana María corre perill | GTRES

«El temps m'ha donat la raó, no se suportaven, no pots enganyar tothom», apuntava després de llegir l'entrevista.

«Pots dissimular-ho, però treballen d'això, han exposat la seva vida privada, se'ls nota a la mirada, l'enveja i la gelosia».

A més, queda clar que Ortega Cano ha quedat atrapat al mig de la guerra, però segons Kiko, «no hi pinta res».

«El torero es treu del mig, fa bomba de fum i fuig del conflicte», assegura el col·laborador.

Imatge d'Ortega Cano, Ana María Aldón i Gloria Camila al funeral de Jaime Ostos
Ortega Cano, acompanyat d'Ana María Aldón i Gloria Camila | GTRES

Sembla que Ana María ha deixat molt clara la seva postura i li enviava un missatge molt directe a la seva fillastra. «No sóc la seva mare i tampoc la seva amiga, quan ella va a casa del seu pare és per veure'l a ell, no per veure'm a mi», manifestava contundent.

«Jo sí considero que era la meva amiga, després de 10 anys… Hem compartit confidències, quan ha estat malament l'he recolzada i quan ha estat bé m'he alegrat per ella», responia Gloria força dolguda.

La noia, després de veure l'entrevista, s'ha negat a fer declaracions, però deixava caure que novament fan ús del seu nom per guanyar diners.