Fotomuntatge de Rocío Jurado i Rocío Carrasco

Rocío Jurado tenia una raó per deixar-li tota l'herència a Rociíto i n'hi ha proves

Rocío Jurado podria haver-la modificat en conèixer la traïció d'Ortega Cano

Rocío Jurado es va casar molt enamorada d'Ortega Cano i els onze anys de matrimoni que va passar al costat del torero andalús van ser uns dels anys més feliços de la seva vida.

Bé és cert que l'artista de Chipiona sabia que hi havia certs familiars que no tenien en alta estima el seu segon marit. Però ella insistia que estava unida a Ortega Cano i ningú els separaria.

Una de les que menys confiança va atorgar al torero va ser la filla de l'artista andalusa, Rociíto, i ja en aquella època la seva relació no era la més propera del món.

Primer pla d'Ortega Cano i Rocío Jurado
José Ortega Cano i Rocío Jurado   | Cedida

Per si no n'hi hagués prou, fa uns mesos Rociíto explicaba sense embuts que sempre li havia tingut respecte al marit de la seva mare. Però va deixar clar que aquest casament no s'hauria d'haver produït i que no li va fer bé aquesta relació a la vida de la seva mare.

Rocío Jurado hauria modificat l'herència en saber la traïció

El cas és que Rocío Jurado va passar els seus últims dies, després d'emmalaltir de càncer el 2004, amb qui va ser el seu amor i acompanyant de vida, tot i que a molts no els fes gràcia el torero des del moment que el matrimoni es va conèixer.

Aquesta setmana, Rocío Jurado i Ortega Cano han tornat a ser notícia. I especialment s'ha posat el focus al segon després que María Teresa Campos saltés a la palestra. La gran amiga de l'ex d'Antonio David i filla de Rocío Jurado ha donat aquest dimecres una entrevista exclusiva a la revista Diez Minutos.

Una exclusiva on la Campos destapava un episodi que ho podria haver canviat tot quant a l'herència de 'la més gran'. I és que si s'assabentés del que la matriarca de les Campos ha explicat amb pèls i senyals a l'entrevista, l'herència de la cantant es podria haver modificat de manera notable.

Primer pla de perfil de Rocío Jurado
Rocío Jurado  | GTRES

Parlem d'un episodi que versa sobre Ortega Cano i la mateixa María Teresa que era per molt pocs conegut.

La matriarca de les Campos s'ha deixat molt poques coses al tinter. Així, aquesta ha aprofitat, als gairebé 81 anys, per repassar tots els temes candents. Això sí, també ha mirat el passat per destapar un assumpte molt delicat sobre la figura del famós torero.

Rocío Jurado mai no va saber el que feia realment el seu marit

El cas és que el titular que més ha impactat els lectors de la coneguda publicació ha estat un sobre el que va passar a un esdeveniment familiar.

«Un dia estavem celebrant la comunió del nen i la nena que havien adoptat, Gloria Camila i José Fernando. Van tocar una música i Ortega em va treure a ballar perquè Rocío estava atenent la gent», comença el relat María Teresa.

María Teresa Campos i Ortega Cano
José Ortega Cano va insinuar-se a María Teresa Campos, segons explica la periodista | Catalunya Diari

Així, la comunicadora ha fet memòria i ha revelat el que, segons les seves vivències, va passar amb el torero durant aquella celebració familiar.

«Em vaig posar a ballar i em diu Ortega: 'Tu saps una cosa? Que m'agrades molt, i a mi només m'agraden les dones que són molt dones'», li va deixar anar Ortega davant el xoc absolut de la presentadora.

Sens dubte, una anècdota força delicada sobre la figura del vidu de 'la més gran' que segur no ha fet cap gràcia a la filla de la de Chipiona.

Si abans de saber això, Rociíto ja no volia saber res del pare de Gloria Camila, ara encara menys. Molt ens temem que la madrilenya pugui criticar-lo una vegada més i explicar algun episodi que el comprometi de nou.