Begoña Gómez, la dona de Pedro Sánchez

5 dades sorprenents de Begoña Gómez, la dona de Pedro Sánchez

Els seus estudis i on treballa Begoña Gómez, et mostrem el seu canvi després d'alguns retocs i molt més

Begoña Gómez s'ha fet força coneguda a Espanya en els últims anys per ser la dona de Pedro Sánchez. Des que el polític arribés a ser president del govern, ella també va agafar protagonisme.

Si bé és cert que sempre s'ha mantingut en un segon pla, no ha passat desapercebuda per a la premsa ni per als ciutadans. Ha estat sempre al costat de Pedro Sánchez i això ha fet que de vegades hagi captat la seva atenció. Aquí t'expliquem certes coses que potser no sabies de la dona del President, Pedro Sánchez.

1) Aficionada a la moda i a la música indie

Begoña Gómez Fernández va néixer a Bilbao l'any 1975. Malgrat que és basca de naixement, es va criar a Lleó, ja que allà es va traslladar la seva família quan ella era petita.

És una dona dedicada a fundacions sense ànim de lucre, de fet, és especialista en fundraising, és a dir, captació de fons per a ONGs, fundacions i similars.

Quant a la seva vida més privada, cal dir que a Begoña li agrada cuidar-se, tant per dins com per fora. En diverses ocasions se l'ha vist anant al gimnàs, fent aeròbic i pilates. Com s'ha pogut veure a diverses fotos, la dona de Pedro Sánchez manté una molt bona figura

És també aficionada a la moda, i és un fet que resulta evident. En gran part dels actes en què ha acompanyat el seu marit, Begoña Gómez ha destacat sempre pel seu vestuari, senzill i sobri però amb estil.

Begoña és una gran seguidora de grups com La habitación roja, The Killers o Björk. Aquesta afició per la música més independent i alternativa, la comparteix amb el seu marit.

2) La seva història d'amor amb Pedro Sánchez

Ella i Pedro Sánchez es van conèixer ja fa més de 15 anys en una festa a la qual van ser per amics en comú. Ella mateixa ho ha explicat alguna vegada: «Vaig anar amb unes amigues a una festa i hi vam coincidir amb un grup d'amics que em van presentar a Pedro. Bé, va ser amor a primera vista, la veritat».

Des d'aleshores sempre han estat junts i l'amor ha fet que la seva relació hagi durat amb el pas dels anys. De fet, Begoña ha explicat que Sánchez li enviava boniques cartes d'amor que encara avui guarda com un tresor.

La parella no ha tingut cap baralla, ni tan sols en aquests moments tan durs en què Sánchez dirigeix un país que surt d'una pandèmia.

Pedro Sánchez i Begoña Gómez a un partit
Begoña Gómez i Pedro Sánchez es queden sense un viatge i assenyalen a Pablo Iglesias | GTRES

La parella es va consolidar des de molt aviat, el 2005 van tenir la seva primera filla, Ainhoa, i tan sols un any més tard es van casar. Va ser a l'Ajuntament de Madrid, amb una celebració als jardins de l'Hipòdrom de la Zarzuela.

A la segona filla la van tenir poc més tard, l'any 2007. És a dir, que aquest 2022 les filles de Begoña Gómez i Pedro Sánchez ja són adolescents.

3) Begoña Gómez en l'àmbit professional: Els seus estudis i currículum

Un fet que sempre ha cridat molt la curiositat, tant dels mitjans com dels ciutadans espanyols, són els estudis de Begoña Gómez.

Al seu currículum consta que va estudiar Màrqueting i un màster en administració d'empreses quan era jove, va ser a l'ESIC. Després va començar a treballar i a avui en dia ja ha passat per diverses entitats com Oxfam Intermón, Amnistia Internacional o Deutsche Bank. Actualment, dirigeix l'Àfrica Center de l'Institut d'Empresa.

Begoña Gómez també dirigeix un màster a la Universitat Complutense de Madrid sobre Direcció de Captació de Fons per al Tercer sector. Alhora, codirigeix una càtedra extraordinària sobre la Transformació Social Competitiva a la mateixa universitat.

Begoña Gómez reapareix públicament amb un canvi estètic notable
Begoña Gómez, la dona del president de Govern, Pedro Sánchez | GTRES

 

4) Els negocis del seu pare van ser un tema molt comentat

Una cosa que va cridar l'atenció de la vida de Begoña Gómez fa un temps va ser una informació sobre el seu pare que va sortir a la llum. Al seu moment, va ocupar les pàgines de molts diaris.

I és que es va donar a conèixer una peculiar professió de Sabiniano Gómez, el pare de la dona de Pedro Sánchez. La veritat és que no sembla que hagi afectat gens la vida de Begoña i el seu marit, però, va ser una cosa que va causar curiositat quan es va saber.

El sogre de Pedro Sánchez era propietari d'un negoci anomenat la Sala Adán, a Madrid, al carrer San Bernardo. Què té de particular aquest negoci? Doncs es tracta d'unes famoses saunes gais a la capital. L'any 2012, pel que sembla, ho va deixar.

5) Begoña Gómez i el seu canvi físic, abans i després

Com dèiem abans, a Begoña Gómez li agrada cuidar-se i veure's bé i això es nota en el seu aspecte i els seus looks, però també ho hem pogut notar en els canvis del físic, més concretament del rostre.

I és que la dona de Pedro Sánchez no ho ha dubtat i, quan ha considerat que li feia falta o li venia de gust, s'ha animat amb algun retoc estètic. Així ha volgut millorar o perfeccionar alguns detalls de la seva cara amb els quals, pel que sembla, no se sentia tan còmoda.

Va ser el 2019 quan Begoña Gómez va aparèixer amb un abans i després força espectacular.

Si bé és cert que no s'ha fet cap canvi gaire marcat ha sorprès la seva reaparició després de força temps absent de la premsa. La seva tornada amb renovat estil dels cabells, al maquillatge i amb alguns retocs a la cara, van fer que es notés molt més.

Segons alguns experts, la dona de Pedro Sánchez es va poder sotmetre a algun tractament amb àcid hialurònic per estimular la pell, així com a la injecció d'algun tipus de vitamines.

Es podia veure, aleshores, com els seus pòmuls quedaven molt més marcats a la cara. A més, també es va fer alguna modificació a la zona de la cara que va des de la punta del nas fins a la boca, específicament on queden marcades les arrugues d'expressió.

Canvi físic de Begoña Gómez
Begoña Gómez i el seu abans (dreta) i després (esquerra) | Catalunya Diari

Tot això va fer que aparegués amb un rostre molt més lluminós i va ser un fet que no va passar gens desapercebut.

Les fotos deBegoña Gómez amb aquest canvi van omplir les pàgines de molts mitjans, especialment del cor, i van donar molt a parlar aleshores.