Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb fotos de Kiko Matamoros i Marta López.

Kiko Matamoros assumeix que pot perdre la seva parella després de l'última jugada

Marta López s'ha vist embolicada en un tens enfrontament amb Makoke

Makoke i Marta López Álamo s'han vist embolicades en una complicada situació on sembla que la xicota de Kiko Matamoros pot no sortir gaire ben parada.

L'ex del tertulià acusava la model d'estar-hi obsessionada i arribar fins al punt d'assetjar-la.

Tot i això, tot podria ser un engany a les xarxes socials per provocar un conflicte entre totes dues.

Marta López Álamo i Kiko Matamoros a Supervivientes
Marta López Álamos durant la visita a 'Supervivientes' | MEDIASET

Tot i així, en un primer moment Makoke creia rigorosament la informació que li arribava, cosa que provocava que fes un pas endavant en la seva guerra contra Marta.

Així, carregava amb duresa contra la model, acusant-la d'estar pendent de cadascun dels seus passos i fins i tot acudir als mateixos locals que ella.

De fet, arribava a presentar una sèrie de missatges de text que havia rebut i que demostrarien la seva versió: «Aquests missatges me'ls va enviar una persona a qui jo segueixo a les xarxes perquè veiés que Marta anava preguntant per mi», deia.

Kiko Matamoros i la seva parella, Marta López
Kiko Matamoros rep la visita de la seva parella a 'Supervivientes' | TELECINCO

«Està obsessionada amb mi, ha buscat qui segueixo per escriure-li i preguntar-li si estic amb ell, si jo vaig a un restaurant l'endemà és ella allà», acusava Makoke a la parella de Kiko Matamoros.

Una cosa que Marta no trigava a desmentir i ho feia a través d'Alejandra Rubio, amiga seva que també treballa amb Makoke a 'Viva la vida':

«He parlat amb Marta i m'ha demanat que digui que aquests missatges són falsos, que ella mai no ha escrit a ningú preguntant per Makoke», assegurava la jove. «Avui dia és molt fàcil falsificar missatges i és clar que aquests missatges són falsos».

Primer pla de Makoke.
Makoke ha acusat Marta López d'estar obsessionada amb ella   | Mediaset

«Jo sabia que ho negaria. Què m'ho han colat? Pot ser, però m'ho ha colat ella, m'ho ha colat el meu representant, no ho sé, no en tinc ni idea», comentava la mare d'Anita Matamoros sobre això.

Makoke i Marta López, enfrontades per les acusacions a les xarxes socials

Makoke lamentava que el seu ex seguís molt pendent malgrat que fa temps que van posar fi a la seva relació.

«Porto amb això més d'un any. Si jo li dono igual a aquesta persona, ¿per què em segueix a Instagram?», es pregunta.

«No vull fer mal a ningú i si algú em vol fer mal amb aquest missatge és la persona que suposadament apareix en aquesta imatge», sentenciava dolguda.

Imatge de Kiko Matamoros.
Kiko Matamoros descobrirà els problemes entre la seva parella actual i la seva ex  | TELECINCO

A això se suma que la col·laboradora de 'Viva la vida' insistia que havia escoltat àudios de Marta López sol·licitant un vestit que ella havia fet servir temps abans.

«No demanarà el teu vestit. I si Marta ha escrit algun restaurant, pot ser casualitat. Anem tots als mateixos restaurants. És una tonteria enorme, et dic que els missatges són falsos», li deien els seus companys intentant calmar-la.

Això mentre Kiko Matamoros segueix immers a la seva aventura de 'Supervivientes' i fins i tot es planteja passar per l'altar amb la seva parella.

«Jo sí que m'hi veig casant-me amb Marta perquè siguem sent tan feliços com aquests tres últims anys. L'estimo i encara que no m'he declarat públicament, cada pensament que tinc aquí a l'illa té a veure amb casar-m'hi», confessava.

Això, mentre la model mira més a curt termini. «Hi ha molta gent que em diu que fem un bon viatge, i segurament farem un bon viatge a l'agost».

«Quan surti, em ve de gust estar amb ell a casa, gaudir de la rutina amb ell, no ho sé, tinc moltes ganes», assegurava.

«S'ha de quedar, que ho està fent genial i ho està donant tot dins de les seves possibilitats, s'està superant a si mateix, n'estic tan orgullosa... Així que salveu-lo, si us plau», demanava als seus seguidors.