Muntatge Shakira i Piqué

Piqué, obligat a donar explicacions de la traïció a Shakira

Piqué hauria comès una deslleialtat

Gerard Piqué i Shakira fa 12 anys que tenen una relació i tenen dos fills, Sasha i Milan. És més, han format una de les parelles més sòlides del panorama social. Però ara hi ha rumors que indiquen que ell hauria estat infidel a la seva parella.

 

Pel que sembla, la cantant colombiana s'ha assabentat de la deslleialtat i estan travessant en aquest moment una forta crisi. Tant és així que no es descarta que ben aviat puguin anunciar la seva separació.

Piqué, deslleial a Shakira

El defensa del Barcelona i la compositora mai no han amagat el seu amor públicament. Un amor que ara està en perill,  d'acord amb el que Laura Fa ha explicat al programa Mamarazzis. En concret, ha revelat que la parella «travessa una forta crisi».

Primer pla de Gerard Piqué.
Després de distanciar-se de Shakira, Piqué està vivint sol | Europa Press

Fins a tal punt estan vivint una sotragada en la seva relació que s'ha revelat que ell és fora de la casa familiar. Està residint al pis de solter que té al barceloní carrer Muntaner.

Quina és la causa d'aquesta situació? Doncs, segons Fa, «la cantant l'ha enxampat amb una altra i se separaran». De la mateixa manera, ha explicat que la seva font li ha dit que «això ha passat i per això hi ha distància. Però potser després no queda en res».

Resumint, la col·laboradora de Sálvame ha explicat: «Hi ha una crisi i s'evidencia perquè ell passa moltes hores a la seva casa de Muntaner. I que hi hauria una tercera persona de la qual hauria estat conscient la colombiana».

Tampoc no ha dubtat a manifestar que és evident la difícil etapa que travessa la parella per certs detalls que s'han produït. Entre aquests hi ha «la desaparició de Gerard de les xarxes, sent l'última foto del març. A més, ella ha estat de vacances a Eivissa amb els seus fills i una amiga, però sense el seu noi».

De la mateixa manera, ha destacat que resulta molt cridanera la lletra de la darrera cançó que ha tret la colombiana al mercat. Cançó titulada Te felicito i que diu així: «Per completar-te em vaig trencar a trossos. M'ho van advertir, però no vaig fer cas».

«Em vaig adonar que el que és teu és fals, va ser la gota que va depassar el got. No em diguis el que sents. Això sembla sincer, però et conec bé i sé que menteixes».

▶️ Así fue el concierto de The Rolling Stones en Madrid

Piqué està descontrolat

El futbolista culer, suposadament, està aprofitant aquest distanciament per gaudir-ne al màxim com també ha estat confirmada per la periodista. I és que ha fet conèixer que «està sortint molt amb Riqui Puig, el seu company del Barcelona. Està descontrolat i trepitja, sobretot, dues discoteques».

Primer pla de Piqué rient
Gerard Piqué sembla que està gaudint al màxim de la nit a Barcelona | Catalunya Diari

Una dada aquesta que ha estat ratificada per Lorena Vázquez. Ho ha fet dient: «Fa uns dies vaig coincidir amb una companya periodista d'esports i em va comentar que Piqué estava descontrolat. Em va dir que feia moltes sortides nocturnes amb molts amics, que ho veien molt a les discoteques del centre de Barcelona».

«Em va exposar que li semblava que se n'anés a dormir tan tard tenint en compte que els seus fills van a l'escola. I també em va explicar que als amics amb qui surt els estranyava molt que marxés a casa tan tard. Els cridava l'atenció que feia molta vida de solter».

Fins i tot totes dues han reconegut davant dels seus seguidors que els han arribat moltes informacions de l'esportista indicant que havia estat vist coquetejant amb altres noies.

En aquest punt, Laura ha revelat que, després d'aquesta informació, «les agències estan de guàrdia i han verificat les entrades i les sortides de Gerard en solitari del seu pis. I també estan intentant demanar més informació de la noia amb què suposadament ha estat deslleial a Shakira. Caldrà veure si és una simple relliscada que ella li ha agafat o si és una relació consolidada».