Muntatge d'Andrea Janeiro i Daniel Wozza

Daniel, el xicot d'Andrea Janeiro, ja no amaga més el canvi físic de Belén Esteban

La mare d'Andrea Janeiro mostra la nova vida als seus seguidors

El xicot d'Andrea Janeiro, Daniel Wozza, és perfectament conscient de tot el que ha passat amb la sogra. Des del 25 d'abril, la col·laboradora de 'Sálvame' es troba de baixa per un accident laboral a causa de la forta caiguda que va patir al mateix plató on treballa.

Quan va tocar a terra, Belén Esteban ja sabia que s'havia provocat una fractura, ja que no podia recolzar de cap manera el peu. Ràpidament, l'equip mèdic del programa va sortir a socórrer-la, encara que, en veure que no podien fer gaire cosa, se la van emportar directament a l'hospital.

Al cap de pocs dies, 'Sálvame' confirmava que la tertuliana havia de passar per la sala d'operacions. Malauradament, la intervenció estava programada per al dia 29 d'abril, però finalment es va haver de retardar perquè l'escaiola que l'immobilitzava la cama dreta va provocar-li diverses nafres. Aleshores, el doctor va preferir esperar uns dies perquè es curessin les ferides.

Després de l'operació realitzada el 6 de maig passat, la mare d'Andrea Janeiro ha volgut donar les gràcies a tots els seguidors i als seus amics i familiars. «Gràcies a tothom per les innombrables mostres d'afecte», ha dit la tertuliana. A aquest missatge afegia que sentia no haver contestat els missatges de suport.

Muntatge fotos Andrea Janeiro i Belén Esteban
La mare d'Andrea Janeiro agraeix els missatges de suport que ha rebut   | Catalunya Diari

A més, no s'ha oblidat de cap dels professionals que la van atendre, ja que va agrair la feina que havien fet.

Les primeres imatges de la tertuliana

La durada de l'operació havia estat de 2 hores i 45 minuts, ja que li van haver de col·locar dues plaques i vint cargols a la cama afectada. De la mateixa manera, la mare d'Andrea Janeiro va confessar que la intervenció quirúrgica havia anat genial.

Tot i això, va haver de quedar-se uns dies més a l'hospital perquè la diabetis li va complicar una mica la recuperació. De fet, la van donar d'alta el 14 de maig passat.

El xicot d'Andrea ha descrit la situació de la sogra. La col·laboradora no només s'ha trencat la tíbia i el peroné, sinó que ha tingut un desplaçament, que suposarà una dificultat més en la seva recuperació.

Tot i això, això no l'ha desanimada per a la seva rehabilitació, ja que ha compartit una imatge a les seves xarxes socials on mostra l'estat en què es troba la cama. Quan va al fisioterapeuta, a més d'una escaiola, es pot veure que la cama de la mare d'Andrea Janeiro està envoltada de cables i d'elèctrodes.

La decisió que canvia la vida de la mare d'Andrea

Així mateix, Belén Esteban es vol recuperar com més aviat millor per tornar al seu lloc de treball i, per això, ha de fer cas als metges. Per aquesta mateixa raó, no va acudir a la 'Sálvame Fashion Week', on l'esperaven tots els seus companys. Va preferir veure-la des de la butaca de casa seva.

De la mateixa manera, la rehabilitació serà lenta i, per això, ha hagut de cancel·lar els diferents esdeveniments que tenia programats a la seva agenda. Té moltes ganes de que tot torni a ser com abans.

Daniel Wozza i Belén Esteban
La parella d'Andrea Janeiro, Daniel, explica que la recuperació serà lenta | Catalunya Diari

La redacció de 'Sálvame' està molt preocupada perquè la mare d'Andrea no ha estat l'única que ha hagut d'agafar la baixa aquest darrer mes. Altres col·laboradores, com Chelo García Cortés i Lydia Lozano, han viscut una sort semblant a la de Belén, doncs s'han fracturat el radi.

Algunes fonts consideren que podria ser una maledicció al programa.