Imatge d'Emma García.

Emma García es trenca després de la notícia: «s'ha acabat»

Emma García rep una mala notícia abans de marxar de vacances

Emma García va rebre aquest dimecres una notícia que no s'esperava. Després de cinc anys en antena, Telecinco decidia suprimir de la seva programació Viva la vida. Ho feia inesperadament i causant una certa sorpresa entre els membres de l'equip.

 

En un primer moment es va estudiar la possibilitat que no s'emetés a l'agost, recollia La Vanguardia. Sol ser el mes escollit per la presentadora basca per anar-se'n de vacances. Però el seu lloc sempre era ocupat per Toñi Moreno o Sandra Barneda.

Altres mitjans, com Fórmula TV, assenyalaven que el programa d'Emma es cancel·lava per sempre. El 24 de juliol serà el seu últim dia. Pel que sembla, Mediaset tindria intenció de fer un canvi a les tardes dels caps de setmana.

Primer pla d'Emma García presentant Viva la Vida
Emma García sap que li queden poques setmanes al seu programa | Telecinco

Tal com recull el diari català, la cadena de Fuencarral va decidir no renovar el contracte amb la productora Cuarzo Producciones. Aquesta informació es va posar en coneixement dels treballadors ahir al matí. Això implica que aquesta companyia es desvincularà del format.

Ara com ara es desconeix quins són els plans de Vasile amb Viva la vida i amb la presentadora basca. Sobre la taula hi ha la possibilitat de continuar confiant els caps de setmana a aquest programa sense fer grans modificacions. Només caldria adjudicar-ho a una altra productora, que podria ser Unicorn, assenyalen alguns mitjans.

Tampoc no es pot descartar la possibilitat que l'actual director del magazín, Raúl Prieto, assumeixi les regnes del nou projecte. En aquests moments treballa de forma directa per a Mediaset i se li proposaria crear la seva pròpia productora. Si fos així, les coses es mantindrien més o menys igual, amb la mateixa conductora i col·laboradors.

Al portal Yotele, per la seva banda, assenyalaven que la intenció de la cadena és fer un altre format de producció pròpia. Tot i això es desconeix quan s'estrenaria i el seu funcionament.

Si fos així, és possible que Emma García ja no estigués immersa en aquest projecte. Telecinco apostaria per un altre tipus d'espai, possiblement més apartat del món del cor i mirant d'acostar-se a l'actualitat.

Tot i això, encara hi ha molts dubtes sobre què passarà a partir de l'agost a les tardes del cap de setmana a la cadena. La supressió del format pot ser temporal. Possiblement amb intenció de donar un respir a un programa que s'emet durant cinc anys de manera ininterrompuda.

Si no apostava per una producció pròpia, a Mediaset també tindrien altres opcions de recanvi que podrien contemplar. El gener passat van signar un acord amb NBC Universal per un paquet de telenovel·les i sèries. Entre elles es trobava la segona temporada de Pasión de Gavilanes.

No és descartable que el grup de comunicació recorregués a algun dels formats comprats en aquest paquet. Necessiten donar sortida i no troben la manera.

Emma García podria anar-se'n de vacances sense conèixer el seu futur

Emma García assegurava fa una setmana que ja tenia la ment posada a les vacances. En general sol prendre's un descans d'un mes i mig. Tanmateix, aquest estiu és possible que marxi sense saber si tornarà.

Durant els pròxims dies a la cadena han de prendre una decisió. En la mateixa situació que la presentadora hi ha la resta de treballadors del format.

Emma García a la festa de 'Viva la Vida'
La presentadora ja té la ment posada a les vacances. | Europa Press

Aquest espai, com molts dels programes de la casa, ha estat marcat per la polèmica. Fa uns dies decidien prescindir per sorpresa dels serveis de Diego Arrabal. Mediaset li comunicava que l'acomiadaven sense donar-li més explicacions.

Emma Garcia també ha tingut diverses topades amb José Antonio Avilés. El tertulià va denunciar alguna vegada que no hi havia llibertat i que li censuraven els continguts.