Fotomuntatge de Chelo García-Cortés i Marta Roca

Marta, dona de Chelo García-Cortés, trenca el silenci i explica la veritat

Chelo tracta de recuperar-se d'un contratemps

Chelo García-Cortés va ser operada aquest dimecres de la fractura de ràdio que va patir fa una setmana a la 'Sálvame Fashion Week'. Una caiguda desafortunada mentre desfilava per la passarel·la va tenir la culpa. En un primer moment va ser traslladada a l'hospital i se li va enguixar el braç.

Cal dir que aquest tipus de fractures no sempre requereixen una intervenció quirúrgica, ja que tot depèn molt de la magnitud de la lesió. Tot i això, en el cas de la col·laboradora van creure convenient que passés pel quiròfan.

Durant tot aquest temps, Chelo no ha estat sola en cap moment. La seva dona Marta ha estat el seu gran suport, i també l'encarregada de facilitar l'última hora sobre el seu estat de salut. Així doncs, explicava que tot havia sortit perfectament.

Això sí, encara trigarà un temps a tornar a casa. «Té per uns dies a l'hospital», assenyalava la seva parella a les portes del centre hospitalari. A més, confessava que la periodista «ho ha passat malament, tenia nervis».

Considera que és una cosa lògica, ja que «una cosa d'aquestes et trenca la vida». Així és, i és que la col·laboradora haurà d'estar un llarg període de baixa abans de reincorporar-se a la feina.

Imatge de Chelo García-Cortés sortint de l'hospital després de la seva caiguda a la Sálvame Fashion Week
Chelo García-Cortés es va trencar el radi i va haver de ser intervinguda | Europa Press

Igual que va succeir al seu dia amb Belén Esteban, saben que aquest tipus de lesions arriben a angoixar molt el pacient. Exigeixen d'escaiola impedint la mobilitat correcta i d'alguna manera frenen en sec la rutina. Per tant, de moment, totes dues s'hauran d'oblidar de trepitjar un plató durant un llarg període de temps.

Quan es tracten de trencaments molt greus, el més probable és que els metges prevegin la possibilitat de fer sessions de rehabilitació. Seria la manera de tornar a la normalitat com més aviat millor.

Aquesta sensació d'incapacitat que està patint Chelo García-Cortés és el que més preocupa Marta, perquè sap que això la pot desanimar molt en el procés de recuperació.

A 'Sálvame' també van fer una connexió amb l'hospital per conèixer més detalls sobre el seu estat. Sergi Ferré assenyalava que «està molt nerviosa perquè la preocupava l'operació i tenia molts dolors». Apuntava que «es troba a la planta, tenia una petita inflamació en un dit i li han donat un analgèsic perquè tenia dolors».

De la mateixa manera, estaven pendents que passés per la seva habitació el cirurgià, tot i que tot feia indicar que les properes hores li donarien l'alta. A més a més, Marta afegia que «li han posat una mena de plaques. Li estan ajudant a posar el braç bé».

Durant uns minuts, el reporter va poder parlar amb la seva companya, i li va transmetre la seva preocupació per no poder anar al programa a treballar. A més, veia com la seva agenda de plans s'alterava causant-li un trastorn important.

Chelo García-Cortés suspèn un pregó

La lesió de Chelo García-Cortés l'ha obligat a cancel·lar el pregó que donaria aquest cap de setmana amb motiu de l'Orgull LGTBIQ+. Els organitzadors d'aquest acte a Sant Sebastià dels Reis havien pensat en ella per donar el discurs.

Tot i que encara no ho han confirmat des del seu entorn, creuen que entre avui i demà ja podria sortir de l'hospital. Però tot queda pendent de la seva evolució. D'aquesta manera podria posar rumb a Barcelona, que és on té fixada la seva residència.

Captura de 'Sálvame Fashion Week 2022'.
La col·laboradora va patir una caiguda durant una desfilada | TELECINCO

Fa uns dies, la col·laboradora admetia que la seva lesió «és una cabronada», puix que a causa d'una relliscada inesperada l'apartarà un temps de la televisió. Així mateix, desvelava que estava «cansada», però assumia amb resignació que no li quedava més remei que aguantar-se. De moment, almenys, Chelo ha buscat refugi a la seva dona Marta, qui s'encarrega de fer més suportable aquest procés.

▶️ José Ortega Cano estalla y amenaza a un periodista en pleno Rocío