Primer pla de David Flores Carrasco amb el rostre seriós

David Flores Carrasco assumeix que la relació està trencada

David Flores Carrasco assisteix amb tristesa a la nova guerra familiar

David Flores Carrasco encara guarda a la seva memòria la unitat familiar que va viure el cap de setmana passat a Chipiona. El jove va assistir a l'homenatge a la seva àvia Rocío Jurado, a l'aniversari de la seva mort. La tia de David, Gloria Camila Ortega, és la presidenta de l'Associació Cultural Rocío Jurado i cada any organitza aquest homenatge a 'la Més Gran'.

La família es reuneix, van a missa i després al cementiri a dipositar unes flors. No hi són tots els que són (manca, entre altres Rociíto, la mare de David i filla de Rocío Jurado), però sí que són tots els que hi són.

Muntatge fotogràfic de Gloria Camila i David Flores Carrasco
David Flores Carrasco no entén l'actitud de la seva tieta | Catalunya Diari

David Flores Carrasco sí que va participar en l'homenatge, per això no es pot creure que menys d'una setmana després la seva família torni a estar capficada en una nova polèmica.

Ara han estat Gloria Camila i Ana María Aldón les que han aixecat les espases per llençar-se els trastos al cap. Aparentment eren les dues mosques mortes de la família, ja que les grans guerres se centraven en Ro Flores i la seva mare.

Però sembla que Gloria Camila i Ana María hauran vist que discutir en públic és molt rendible econòmicament i s'han posat a l'acció. Per la seva banda, Ortega Cano, pare de Gloria i marit d'Ana María no dona crèdit al qual està passant a casa seva.

Ana María Aldón se sincera sobre Gloria Camila en una revista

Ja feia dies que les coses no anaven bé entre totes dues, però ara ha esclatat tot. Ana María ha concedit una entrevista a 'Lecturas' on parla sobre tot i sobre tots. Assegura que el toc d'atenció que va donar al seu marit «està fent efecte».

A més a més, afirma que mai ha pensat a separar-se del seu marit i que tot està bé entre ells. En canvi, diferent és el to i els comentaris per a la filla d'Ortega.

Aldón assegura que les crítiques que Gloria li ha propinat en relació amb la seva participació en la 'Sálvame Fashion Week' li fan més pena «pel meu marit». Tot i això es reafirma que «no soc ni la seva mare, ni la seva madrastra, ni la seva amiga. No soc una persona a qui explica les seves confidències».

Imatge d'Ana María Aldón i José Ortega Cano a la desfilada de la Sálvame Fashion Week
David Flores Carrasco aprecia molt Ana María Aldón i Ortega Cano | Mediaset

David Flores Carrasco sap molt bé el que és que la seva família es critiqui als mitjans de comunicació, motiu pel qual veu amb preocupació el que està passant. A més, té molt bona relació amb la seva tia, per la qual cosa no entén com segueix alimentant la polèmica en comptes d'apaivagar-la.

La dissenyadora considera de mal gust que Gloria Camila parli tan malament del seu matrimoni: «Jo a ell l'afecte li ho demostro al seu costat. No puc fer res amb el que diu la filla del meu marit, si algú pot fer alguna cosa, que ho faci ell». De la mateixa manera, adverteix que ella mai no permetria que la seva filla parlés malament del seu marit.

Gloria Camila respon i es complica la guerra

Gloria Camila se n'ha assabentat de l'entrevista d'Ana María Aldón per la premsa. I a mesura que li anaven resumint les crítiques que ha deixat anar la seva madrastra sobre ella, la cara li anava canviant.

No ha volgut fer gaires valoracions en calent sobre allò que li estaven explicant, encara que ja arribarà el moment de seure a un plató i respondre degudament. Únicament va llançar una frase que destrossa Ana María: «He de ser titular per poder cobrar bé».

Ana María Aldón i Ortega Cano, aliens a la polèmica han estat al Rocío. Ella a cavall i ell a peu han passat uns dies de romeria, palmells i vins aliens a la polèmica. Per la seva banda, David Flores Carrasco és també un gran seguidor del Rocío, ja que sap que a la seva àvia li encantava.