Gloria Camila Ortega

Gloria Camila, deixa la seva germana en xoc recordant-li que la va deixar sola

Gloria Camila treu a la llum una imatge que no deixa indiferent ningú

Gloria Camila Ortega sempre ha tingut predilecció pel seu germà, que va venir de la mà quan Rocío Jurado i Ortega Cano els van adoptar fa 23 anys. Concretament, va ser en 1999 quan vam conèixer per primera vegada dos germans que encara no eren conscients que serien notícia per a la resta de les seves vides.

La veritat és que sempre hi ha hagut una unió molt forta entre Gloria Camila i José Fernando. I aquesta va augmentar encara més després que l'altra germana dels colombians, Rociíto, deixés de tenir-hi relació de cop i volta.

Foto de Gloria Camila i José Fernando Ortega.
José Fernando amb la seva germana Gloria Camila, el cap de setmana passat durant un permís del jove | GTRES

El cas és que Gloria Camila passa uns mesos realment complicats. Sí, perquè pateix massa per la crisi matrimonial del seu pare, José Ortega Cano, i la seva dona, Ana María Aldón, la qual sembla no tenir fi.

Són molts maldecaps els que ha de bregar la tieta de Rocío Flores, ja que cada dia que passa és més protagonista d'un problema familiar que no fa res més que complicar-se per moments.

Gloria Camila sorprèn tothom amb una foto del passat

A més a més, aquest revés al si del matrimoni, que està sent televisat cada dia, també l'està esquitxant especialment. Tant Ana María com la seva filla Gema l'han acusat de menysprear la dissenyadora. En concret, li retreuen que no li hagin donat el lloc que es mereixia durant tots els anys que porten junts ella i el seu marit.

La veritat és que poques setmanes abans que Gloria Camila emprengui un nou repte televisiu com a concursant de Pesadilla en el Paraíso, la colombiana s'ha recordat del seu germanet.

Fotomuntatge de José Fernando i Gloria Camila.
José Fernando i Gloria Camila s'estimen molt i estan molt units des de petits | CatalunyaDiari

De fet, ha estat un tendre record que ha tingut amb el jove una vegada ha tornat al centre de salut mental on resideix des de fa un temps.

Així, José Fernando va tenir un permís el cap de setmana passat i va poder passar temps amb la seva parella Michu i la seva filla, però no va descuidar el seu pare i la seva germana. Per desgràcia, després de passar un agradable diumenge amb ells, va haver de tornar intern a la seva vida rutinària al centre.

El bonic detall de la colombiana amb el seu germà internat

Gloria Camila ha tingut un bonic gest amb ell i ha publicat una foto molt emotiva. A la imatge que ha publicat a les seves 'stories', es veu els germans poc temps després que arribessin a la vida dels seus nous pares. És una foto en blanc i negre en què tots dos estan en un conegut parc d'atraccions.

Fotomuntatge d'un mòbil amb un storie de Gloria Camila
'Storie' de Gloria Camila amb el seu germà de petits | Instagram

Parlem d'un viatge familiar a Disneyland en què tots dos apareixen posant al costat de Pinotxo quan amb prou feines tenien 7 o 8 anys.

D'altra banda, la jove desitja que el seu germà pugui abandonar com més aviat millor el centre Sant Joan de Déu a Ciempozuelos. I és que, vol que les seves trobades familiars siguin més habituals, cosa que els últims anys per desgràcia per a la colombiana no han pogut ser.

José Fernando no sortirà del centre fins al 2023

Així és, perquè uns dies abans de la suposada data de sortida del centre, que estava fixada per al passat mes de juny, un jutge va decretar una cosa inesperada per a tothom. Va sentenciar que el germà de Gloria Camila encara no estava preparat per rebre l'alta.

Per tant, fins a l'estiu del 2023, el fill d'Ortega Cano no sortirà definitivament del centre. Un centre que li ha servit per recuperar-se gairebé totalment dels seus problemes d'addiccions. Unes addiccions que va patir en el passat i pel qual ha vist passar-ho realment malament a tota la família.