Gloria Camila, al límit, mostra el seu veritable suport en aquests moments

Gloria Camila agraeix l'afecte dels seus seguidors i manifesta que Ortega Cano és el seu suport incondicional

Gloria Camila, filla d'Ortega Cano i Rocío Jurado, està en el punt de mira perquè Rocío Carrasco ha explicat com va ser l'adopció dels seus germans. L'exparella d'Antonio David Flores ha manifestat l'afecte que sent per ells i ha explicat quin és el motiu pel qual no mantenen el contacte.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«M'estimo molt els meus germans, però segueix existint la figura central que està al mig de totes les meves relacions», ha confessat Rocío, fent al·lusió a la relació que mantenen amb Antonio David Flores. Estem segurs que Gloria Camila no accepta que la seva germana parli sobre ella en la televisió i la situï sota el focus mediàtic.

El gran suport de Gloria Camila

Centrada en la seva carrera com a actriu, la filla d'Ortega Cano i Rocío Jurado no pot evitar que la premsa li pregunti per les declaracions que està fent Rocío Carrasco sobre la seva vida, on assenyala a Antonio David Flores com el culpable que no tingui bona relació amb la seva família. Tots els ulls estan posats en Gloria Camila i en com li estarà afectant el testimoni de la seva germana, a qui no veu des de fa molts anys.

Gloria Camila procura guardar silenci davant els mitjans de comunicació, però no ha pogut evitar sincerar-se amb els seus seguidors de les xarxes socials. «Gràcies a tots pels vostres missatges de suport i d'afecte. Gràcies a vosaltres el meu vaixell no s'enfonsa. Sembla una ximpleria, però ajudeu molt», ha publicat en una story d'Instagram

Imatge d'un storie de Glòria Camila donant les gràcies als seus segudires
Gloria Camila dona les gràcies als seus seguidors | Instagram

No és la primera vegada que Gloria agraeix les mostres d'afecte. Fa unes setmanes, en ple 'boom' pel documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', la filla d'Ortega Cano va assegurar que no estava molt activa a les xarxes socials perquè «tampoc em ve molt de gust publicar stories», però va fer una excepció per donar les gràcies: «Us estimo molt i us agraeixo que m'envieu missatges bonics. Sou meravellosos, llegeixo comentaris positius i em pugeu la moral i em feu feliç. Gràcies».

El seu pare, la persona més important 

La filla d'Ortega Cano sempre ha mostrat el gran amor que sent pel seu pare, amb el qual ha compartit diverses fotografies a les xarxes socials. Així doncs, no és estrany que Gloria Camila busqui suport en el seu pare i es preocupi pel seu estat de salut. De fet, Gloria ha publicat una imatge en què apareixen dinant en un restaurant.

Feliços i somrients, Gloria Camila i Ortega Cano es donen suport mútuament per fer front a l'huracà que ha desencadenat el documental de Rocío Carrasco. «Papichurri, t'estimo», ha escrit la filla de Rocío Jurado mostrant el vincle que té amb el seu pare.

Imatge d'un storie de Glòria Camila costat del seu pare Ortega Cano
Ortega Cano, el gran suport de Gloria Camila | Instagram

A més, cal recordar que Ortega Cano i Gloria Camila estan lluitant perquè José Fernando pugui recuperar-se i tornar a casa, ja que actualment està intern en un centre psiquiàtric per aconseguir vèncer les seves addiccions. Respectant les mesures sanitàries pel coronavirus, Ortega i Gloria estan agraïts de poder visitar a José i donar-li ànims.

Gloria Camila intenta centrar-se en la seva carrera professional deixant de banda les polèmiques familiars. A més, sap que compta amb el suport incondicional dels seus seguidors i, sobretot, del seu pare.


Comentaris

envia el comentari