Gloria Camila amb ulleres de sol veient una corrida de toros

Les paraules contundents de Gloria Camila que deixen clar que està farta

La filla d'Ortega Cano no pot més amb la pressió dels mitjans

Fa uns dies la periodista Marisa Martín-Blázquez va informar en directe a 'El programa de Ana Rosa' que Rocío Carrasco s'havia posat en contacte amb la seva germana, Gloria Camila, i que havien tingut una breu conversa telefònica.

La periodista va afirmar que Carrasco va preguntar-li a Gloria Camila sobre la seva situació i la del seu germà. Un suposat apropament on la filla i hereva universal de Rocío Carrasco es va interessar pels seus germans. Al llarg dels dies molts han sortit a desmentir i a corroborar aquesta informació.

La realitat és que les paraules de la periodista a 'El programa de Ana Rosa' van causar un fort enrenou en diversos programes de Telecinco com 'Sálvame'. Això ha provocat que la filla de José Ortega Cano s'hagi convertit en la persona més buscada del moment. L'últim que se sap és que Gloria Camila ha passat el cap de setmana amb Rocío Flores. Totes dues han desmentit que entre elles hi hagués cap mena de conflicte. Ara, a la filla del torero li ha sortit un altre problema, el de la seva germana i la suposada conversa.

Gloria Camila està totalment farta de ser el centre d'atenció de la premsa, ja que ella en cap moment ha volgut ser partícip de res, ni tan sols s'ha assegut a la televisió per parlar de la relació que té amb la seva família.

Gloria Camila explota contra tots els rumors

Sembla que la informació que va donar Marisa Martin-Blázquez és falsa. Gloria Camila s'ha encarregat de desmentir aquests rumors a través de les seves xarxes socials, mitjà que utilitza per parlar sobre certs temes, ja que ha confessat que no vol guanyar diners parlant de la seva vida privada a cap plató de televisió. Actualment Gloria Camila no forma part de cap programa, motiu pel qual vol mantenir-se al marge. La jove mai ha fet cap entrevista a la televisió, simplement s'ha limitat a col·laborar en diversos programes i 'reality'.

Diversos programes de Telecinco han informat que Gloria està tan farta que està pensant prendre accions legals contra Marisa Martín Blázquez. La filla d'Ortega Cano va repetir que no hi ha hagut cap conversa entre ella i la seva germana. La 'influencer' també va aprofitar per dir que la relació amb Rocío Carrasco és bona, que es tracten amb prou cordialitat.

Tant ' Sálvame' com 'El programa de Ana Rosa' han assegurat que la jove està molt enfadada i que vol deixar de ser el centre d'atenció.