Foto de Gloria Camila

Gloria Camila, parla de la seva salut mental i tornen a saltar les alarmes

Gloria Camila impacta els seus després de trencar el silenci

Gloria Camila Ortega ha tornat a la televisió de forma inesperada després de molt de temps sense veure-la a la petita pantalla. I és que, després de participar a la primera edició de Pesadilla en el paraíso, a la filla d'Ortega Cano no l'hem tornada a veure en un plató.

Semblava que estaria molt més temps allunyada de la petita pantalla, però res més lluny de la realitat. Gloria Camila ha dit per activa i per passiva que s'està tractant de tot el que té a veure amb la seva salut mental. Ha xocat notablement tornar-la a veure a plató i, a més, fora de la cadena que l'ha acollit els últims anys, Telecinco.

El cas és que a la colombiana li va seduir la idea de tornar a la tele, però, en aquest cas, ho va fer a l'ens públic i en un programa més blanc que els de Telecinco, 'Plan de tarde'.

Gloria Camila torna a angoixar els seus després de confirmar-ho

Un retorn inesperat en què li han preguntat per la seva germana Rociíto, amb qui no hi té relació des de fa anys. Però en aquest cas ha preferit callar per respondre i no ha entrat en cap assumpte que tingui a veure amb la filla de Rocío Jurado.

Foto de Gloria Camila a 'Plan de Tarde'
Gloria Camila a 'Plan de Tarde' | RTVE

Sobre per què ha preferit apartar-se un temps del medi, ha dit que «som persones i, encara que siguem més o menys coneguts, sentim com qualsevol persona», ha confessat a Toñi Moreno, presentadora de l'espai dominical de La 1. «Necessitava tancar-me a casa meva, quedar-m'hi i que passés una mica l'onada», ha sostingut Gloria Camila en ple directe.

«M'havia de donar de baixa i no podia seguir»

El que tenia més que clar la filla de José Ortega Cano és que no entraria al joc de les preguntes sobre temes polèmics. Per parlar-ne, ja recorre a les xarxes socials, com ha anat fent els últims dies amb diverses respostes contundents a la filla d'Ana María Aldón.

Tan bon punt han anomenat la seva germana i si totes les seves polèmiques estan relacionades amb la seva baixa a la televisió, Gloria Camila ha dit el següent. «No vull entrar-hi», ha sentenciat contundent.

Això sí, després d'aquest silenci esperat, ha explicat detalladament el motiu de la seva llarga absència. «Abans ja anava a teràpia amb una psicòloga, però vaig tornar del concurs amb molta ansietat i van determinar que m'havia de donar de baixa i no podia seguir. Ser personatge públic et beneficia per a unes coses, però per a altres coses no et beneficia. Jo surto de festa i sembla que faig alguna cosa dolenta quan els joves de 25 o 35 ho fan. En el meu cas, és un delicte passar-ho bé», ha explicat.

Ortega Cano i Gloria Camila estan molt units
Ortega Cano veu com Gloria Camila reapareix a la televisió | EuropaPress

Continuarà a TVE o tornarà a Telecinco?

Gloria Camila no ha deixat clar si tornarà al medi o si aquesta ha estat una aparició puntual. «Estic pensant en moltes coses i molts projectes nous. M'estic reinventant. En tinc moltes ganes», sostenia la filla d'Ortega fa poc a les xarxes socials.

Ara només queda per conèixer si continuarà col·laborant cada cert temps al programa de Toñi Moreno o tornarà a Mediaset. I és que no sabem què deu haver semblat a Telecincoque la colombiana no hagi triat la cadena de Fuencarral per trencar el seu silenci.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp