IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Gloria Camila, en el seu pitjor moment i una altra vegada soltera

La jove havia iniciat una relació amb un jove desconegut el passat mes de gener

Gloria Camila caminant pel carrer
Gloria Camila, en el seu pitjor moment i una altra vegada soltera | CatalunyaDiari

Gloria Camila no està passant per un dels seus millors moments, tot i que de moment intenta mantenir-se al marge de tota polèmica. La filla de José Ortega Cano, en menys d'una setmana, ha hagut de fer front a una ruptura amorosa i a diverses declaracions sobre la seva vida sexual i en contra de la seva família, de la mà del seu ex, Kiko Jiménez.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Gloria Camila trenca amb la seva nova parella

La jove ja ha esborrat de totes les seves xarxes socials les seves fotografies amb la seva exparella, David, amb qui mantenia una bonica relació que ha durat només uns pocs mesos. Sembla que les polèmiques en què s'ha vist embolicada la filla de 'la més gran' podrien haver provocat que el jove decidís posar fi a la relació.

Tant és així, que el desconegut jove hauria tallat amb ella per tal de mantenir el seu anonimat. Mentrestant, la jove es mostra entristida per la notícia a les seves xarxes socials, on recentment publicava una frase per fer veure com era el seu estat emocional: «Vaig triar l'any equivocat per tractar de donar-li rumb a la meva vida».

Recentment, la jove també va fer una publicació al seu compte d'Instagram on adjuntava uns versos de Miguel Martínez:

 «Ella era tan forta que encara que el món li caigués a sobre, sempre buscaria la forma de sortir il·lesa, i tot i que tenia mil motius per no seguir vivint, sempre triava seguir en peu. Van ser moltes vegades les que la vaig veure recollir els trossos del seu cor trencat i estimar-se a si mateixa; era una d'aquelles dones a qui res les atura, amb metes traçades a la vida, que plora en silenci, però que sempre trien seguir somrient. Tenia clar que no necessitava algú al seu costat per ser feliç, però quan estimava, estimava sense límits, i encara que tots li fallessin ella triaria seguir, perquè es tenia a ella mateixa i creia en ella, només amb això en tenia prou per seguir lluitant».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ella era tan fort que encara que el món se li vingués a sobre, sempre buscaria la forma de sortir il·lesa, i encara que tenia mil motius per no seguir vivint, sempre triava seguir en peu. Van ser moltes vegades les que la vaig veure recollir els trossos del seu cor trencat i estimar-se a si mateixa; era una d'aquelles dones que res les s'atura, amb metes traçades a la vida, que plora en silenci, però que sempre trien seguir somrient. Tenia clar que no necessitava algú al seu costat per ser feliç, però quan estimava, estimava sense límits, i encara que tots li fallessin ella triaria seguir, perquè es tenia a si mateixa i creia en ella, només això en tenia prou per seguir lluitant. • MIGUEL MARTINEZ

Una publicació compartida de • GLORIA ORTEGA • (@gloriacamilaortega) el

Sembla que Gloria Camila haurà de suportar una infinitat de declaracions sobre la seva incipient ruptura amb la seva parella, un fet que s'uneix a la seva polèmica amb Kiko Jiménez i la seva parella, Sofia Suescun. Per tant, Gloria Camila torna a ser al centre del món mediàtic i del cor televisiu.


Comentaris

envia el comentari