Gloria Camila torna a reviure un dels pitjors malsons del passat

Ha estat atacada per una de les seves companyes de 'Supervivientes'

Imatge de Gloria Camila a casa seva
La tieta de Rocío i David Flores ha tornat a ser el blanc de la diana | Twitter

Encara que la família ja està més que acostumada a escoltar i rebre tota mena de crítiques, aquesta vegada s'han creuat els límits. 

I és que des que Kiko JiménezGloria Camila van posar fi a la seva relació, el col·laborador de televisió ha estat fent públiques algunes informacions privades de la filla de Rocío Jurado i de la seva família. Aquest afegit a la creixent fama de la família ha fet que es converteixin en un dels temes de moda del moment. 

La tieta de Rocío i David Flores ha tornat a ser el blanc de la diana. No obstant això, aquesta vegada el dard ha estat llençat per Lucía Pariente, la mare d'Alba Carrillo, fet que no ha agradat gens a la colombiana, la qual ha sortit a defensar-se.

Guerra a les xarxes socials

L'any 2017 van concursar juntes a 'Supervivientes', però allà no es van fer amigues, i sembla que tres anys més tard els ressentiments que es van crear al programa encara estan vius. 

«Complicat va ser viure amb una dona rabiosa i maleducada que estava protegida pel seu pare, una envejosa bulímica, un masclista, dues ximples repetides, una vella i una italiana boja. Els mencionats van fer tot el possible per tenir ofici i treball a la televisió. Penosos», va escriure la mare de la model al seu perfil de Twitter. 

En el seu missatge li va dedicar paraules a diversos dels companys amb els quals va compartir reality, però les paraules que li va dedicar a la germana de Rocío Carrasco, «envejosa bulímica», van ser molt feridores i l'aludida no ha volgut mantenir-se al marge. 

«Ara em trobo que la senyora Lucía Pariente segueix donant la nota. Segueix rebentada. No és feliç si la resta ho són. Amargada es diu», ha estat la resposta que li ha oferit Gloria Camila a través d'Instagram a la mare d'Alba Carrillo

«Jo per sort no pateixo aquesta malaltia, però sí que fa un any vaig patir una pèrdua de pes per estrès emocional i mental. Això significa que per més que jo vulgui menjar o mengi, m'aprimo igual pels nervis».

«Em vaig quedar en 47 quilograms sense buscar-ho, quan el meu pes ideal és de 54/55 quilograms, i us asseguro que és una cosa molt seriosa com per riure. M'agrada el meu cos, sempre m'he estimat», va afirmar la filla d'Ortega Cano, demostrant el seu desacord amb les paraules de la seva excompanya i fent al·lusió al greu d'utilitzar un trastorn alimentari per criticar-la.


Comentaris

envia el comentari