La mare de 'Camilín' Sesto demana ajuda desesperada: «És molt dur veure'l així»

Lourdes Ornelas es nega a tirar la tovallola

Lourdes Ornelas i Camilín Sesto
Lourdes Ornelas es nega a tirar la tovallola | Instagram revista 'Ajá'

Des que el gran cantant Camilo Sesto va morir, el seu fill, Camilo Blanes, conegut com a 'Camilín' Sesto, no deixa de ser notícia. Ho ha estat sobretot per l'herència que ha rebut del seu progenitor. Però ara està al focus dels mitjans per un altre motiu. En concret, perquè ha pujat recentment al seu compte d'Instagram un vídeo on se'l veia clarament begut.


Aquesta circumstància ha propiciat que es parli de les seves addiccions i ha estat la seva mare, Lourdes Ornelas, la que ha volgut resoldre la qüestió. La dona ha concedit una entrevista al diari 'La Razón' on, sense embuts, exposa la realitat que viu el seu fill.


La complicada situació de 'Camilín'

Després de la polèmica sorgida amb el vídeo, la mexicana ha estat molt sincera respecte a la situació que travessa el seu fill. «És addicte a l'alcohol des de fa anys. És molt dur veure'l així. Passa èpoques durant les quals no beu, però quan menys ho esperes cau de nou. Si jo segueixo a Espanya és per ell, per ajudar-lo, perquè es troba molt sol», ha reconegut al mitjà citat.


Amb gran patiment, Lourdes ha confessat la situació que travessa 'Camilín' Sesto i ha explicat també que ella ha intentat ajudar-lo en tot moment a superar-ho. No obstant això, ha manifestat que sembla impossible aconseguir-ho: «El que no puc fer és tenir-lo sempre controlat. És un home molt independent de 36 anys, vivim en cases diferents, no puc exercir de guardià absolut».


Així mateix, ha indicat, com ja va afirmar a 'Sálvame', que el seu fill ja ha estat ingressat en centres de rehabilitació a Mèxic. Però no ha servit de res. I és que, com ha dit, «reconeix els seus errors, però no fa tot el possible per sortir del problema». És més, la mare ha afegit que «he fet l'impossible perquè deixi les addiccions i, quan creus que ho has aconseguit, una altra vegada».


Per tot això, Lourdes Ornelas ha confessat estar «desesperada»: «Hauria de ser conscient del mal que s'està fent a si mateix i als qui l'estimem. Em sento impotent». I a això, ha afegit: «Ell pateix el problema, però jo més per veure'l així».


Ajuda és el que aquesta mare ha demanat també per intentar que el seu fill superi l'addicció que l'està enfonsant. Ara creu que potser pot trobar-la en la nova nòvia que té Camilo i que ja li ha presentat recentment. Això sí, com tota mare, no es rendeix: «Mai tiraré la tovallola».


Comentaris

envia el comentari