«Enxampada saltant-se les normes»: La reina Letícia diu prou

La reina Letícia comença a estar farta sobre aquesta mena de comportaments

Captura de 'Todo es mentira' on es veu Victòria Frederica al concert de Starlite amb la mascareta a la barbeta
Enxampen Victòria Frederica sense la mascareta en un concert | Cuatro

Victòria Frederica, acostumada a ser la nineta dels ulls de la Casa Reial fins fa ben poc, ha tornat a saltar-se les normes sanitàries imposades pel govern espanyol per fer front a la pandèmia de coronavirus. La jove va acudir a un concert al Starlite de Marbella, i es va asseure en una de les llotges que hi havia al recinte per gaudir de l'actuació, però, com molts altres, va posar-se malament la mascareta.

La néta dels reis emèrits la duia posada, però per sota de la barbeta, precisament com diuen els experts que no s'ha de dur mai la mascareta, ja que no només no protegeix, sinó que en el cas d'haver estat en contacte amb partícules de virus que hagin quedat atrapades a la tela, la mascareta pot contaminar la zona de la barbeta i el coll, i després, de rebot, pot acabar a les nostres mans i cara. 

Victòria Frederica va acudir al festival de música amb el seu xicot, perquè ell exercia de DJ després que acabessin els concerts de la nit. Les imatges de la filla de la infanta Helena van ser preses per la periodista Amparo de Gama durant el concert d'Índia Martínez i les va emetre el programa de Cuatro ‘Todo es mentira’. «El virus no entén ni de sang real ni de sang plebea. M'ho prenc molt personalment», va explicar visiblement molesta la periodista davant la visualització del vídeo.

Aquest no és el primer cop que l'enxampen sense posar-se la mascareta. Fa unes setmanes va visitar una perruqueria a Villacarrillo, a la província de Jaén, on la propietària va demanar-li fer-se una foto amb ella i ella va accedir. El problema és que es van fer la foto sense mascareta, quan és obligatòria als establiments tancats, també a les perruqueries fins i tot durant la rentada o tallat de cabells. 

La seguretat del recinte no li va exigir posar-se la mascareta

Segons s'aprecia en algunes parts del vídeo, la neta dels reis emèrits va estar menjant en alguns moments del concert, un fet que justificaria l'absència de la mascareta posada —tot i que no el fet que la portés a la barbeta—, però la periodista ha assegurat que en cap moment del concert se la va tornar a col·locar bé, i que, de fet, la seguretat del recinte tampoc li va exigir. 

«Les mesures anti-Covid al Starlite estan funcionant de forma fenomenal. Sara Baras fins i tot es va posar la màscara per a nosaltres. Per norma general, a Starlite es respecten les normes, però ningú va apropar-se a ella a dir-li "posa't la màscara" (...). Et puc assegurar que no es va posar la màscara», ha explicat Amparo de Gama.

Aquest comportament no agradarà gens la reina Letícia, molt escrupolosa amb les normes. La seva família, tan el rei com les seves dues filles, han fet totes les seves aparicions públiques recents amb la mascareta. De fet, les filles fins i tot han hagut de recordar al seu pare que se la posés després de treure's la mascareta per fer un discurs. El fet que un membre de la Casa Reial sigui notícia per no complir amb la llei, especialment en un moment com l'actual, en plena pandèmia i amb el rei emèrit enfonsant la imatge de la institució, no ajuda la Monarquia. 


Comentaris

envia el comentari