Jorge Javier Vázquez

El dineral que ha gastat el català Jorge Javier durant les seves vacances

El presentador ha passat uns dies a Eivissa sense privar-se de res

La pandèmia del coronavirus ha provocat una crisi econòmica arreu del país que ha deixat sense vacances a moltes famílies. No obstant això, sembla que la Covid no ha afectat a tothom per igual, i és que molts famosos han seguit viatjant i gaudint de les seves vacances com qualsevol altre any. 

Un dels afortunats ha estat Jorge Javier Vázquez. El presentador de 'Sálvame', un dels programes estrella de Telecinco, ha marxat durant deu dies a l'illa d'Eivissa per gaudir d'un descans que ell mateix reconeixia necessitar. Gràcies a les xarxes socials s'ha descobert la quantitat aproximada de diners que Jorge Javier s'ha deixat a l'illa, cosa que ha provocat la indignació de molta gent.

Caprici de dos milions d'euros

Jorge Javier no s'ha volgut privar de res durant la seva estança a Eivissa. Tant és així que se l'ha pogut veure a bord d'un iot valorat en dos milions d'euros i lluint banyadors que perfectament poden arribar a costar més de 100 euros. A més, el presentador no s'ha amagat dels focus i ha viscut aquests dies amb normalitat, cosa que ha fet saltar totes les alarmes.

Alvise Pérez, que ell mateix es defineix a Twitter com un «analista», ha desvetllat l'enorme quantitat de diners que Jorge Javier s'ha gastat durant aquestes vacances a Eivissa, arribant a abonar factures de fins a sis dígits

«Tinc davant meu dues factures de les teves despeses a Eivissa, ambdues de sis dígits. Me les reservo perquè, quan arribi el pitjor de la crisi, la gent sàpiga quan et vas gastar per un vici de deu dies mentre defensaves a qui santifica la misèria», escrivia Pérez en una altra publicació. 

Durant els propers dies podrem veure si Jorge Javier, a la tornada de les seves vacances, decideix donar la cara sobre aquestes acusacions per part d'Alvise Pérez i sobre les quantitats que es rumoreja que ha gastat a l'illa, o no.