URGENT

👉 La Covid no frena i la pressió assistencial als hospitals catalans augmenta

La victòria definitiva de Pilar Rubio que enfonsa del tot una de les seves enemigues

Els usuaris de les xarxes han donat per guanyadora a Rubio en aquesta ocasió

Pilar Rubio i Lorena Gómez, ex de René Ramos
Pilar Rubio i Lorena Gómez tindrien una relació més tensa de la que elles volen fer veure | Catalunya Diari

Lluny d'entendre's cada vegada millor, la relació entre Pilar Rubio i Lorena Gómez sembla ser cada vegada més tibant. Malgrat que ambdues neguen que existeixi una mala relació, la veritat és que el vincle entre la presentadora i l'exparella de René Ramos, Vania Millán, sembla no agradar-li res a la intèrpret.

Sens dubte, la guerra entre ambdues es fa notar en les xarxes socials, on tant Rubio com Gómez compten amb milers de seguidors. Aquesta vegada era Lorena Gómez qui decidia pujar una foto lluint el seu cos pocs dies després que la dona de Sergio Ramos fes el propi.

Les xarxes donen per guanyadora a Pilar Rubio

Malgrat que ambdues han assegurat que la seva relació és d'amistat, la veritat és que els actes de Pilar Rubio amb Vania Millán deixant de costat a la intèrpret deixen de manifest que la seva relació no és tan idíl·lica com la pretenen pintar. Després de diverses descaradures de la presentadora, Lorena Gómez ha decidit pujar una foto lluint el seu cos després que la seva cunyada pugés una presumint de panxa plana poques setmanes després de donar a llum.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ojalá el cielo fuera un lugar para ir de vacaciones. Todo sería más fácil.

Una publicación compartida de Lorena Gómez (@lorenagomez_) el

Les xarxes han parlat i sens dubte han donat com a clara guanyadora a Pilar Rubio amb més de 334.000 'm'agrades' i més de quatre mil comentaris. Gràcies a aquesta fotografia en la qual posava amb un bonic biquini vermell i presumint de família, la presentadora ha donat un gran ‘zasca’ a Lorena Gómez, qui tan sols aconseguia 10.900 likes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Los 4 fantásticos #sergiojr #marco #alex #máximoadriano

Una publicación compartida de Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) el

Sembla que la dona del futbolista és qui gaudeix de major suport per part dels internautes, qui han considerat que l'extriunfita havia intentat imitar, de la pitjor manera, a la seva cunyada.


Comentaris

envia el comentari