YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Enrique Ponce, víctima de l'atac d'una persona molt propera

Els amics i cercles íntims del torer no veuen amb bons ulls la seva nova relació

El torer Enrique Ponce
Enrique Ponce, víctima de l'atac d'una persona molt propera | Instagram

Enrique Ponce és en un gran moment en la seva vida després de començar una relació amb Ana Soria, amb qui fins i tot està començant a planejar el seu casament. Aquesta nova relació, que va néixer de les cendres del seu matrimoni amb Paloma Cuevas, compta actualment amb tants suports com retractors, un fet que està complicant aquesta fase malgrat les innombrables mostres d'amor que es mostren contínuament. 

Algunes persones veuen amb molt bons ulls la nova relació i creuen que la parella té molt de futur al davant, però altres, com Carmen Lomana, pensen tot el contrari. La 'celebrity' no ha dubtat a llançar un dard enverinat en contra d'Enrique Ponce malgrat l'amistat que els uneix. Lomana va esclatar després que la premsa mostrés el seu interès per conèixer la seva opinió sobre les possibles noces que estarien preparant Ana Soria i l'ex de Paloma Cuevas

Carmen Lomana carrega contra el seu amic

«Jo no sóc ningú per a opinar del que fan els altres, però que jo sàpiga Enrique i Paloma segueixen casats. Llavors, com a mínim Enrique hauria de tenir més discreció i no aquestes mostres d'afecte tan tremendes en tots els llocs, perquè té dues filles, una pràcticament adolescent. M'estranya tant d'Enrique», sentenciava. «Ha de viure el seu amor, si vol, com vulgui, però fent menys mostres de cara a la galeria de la premsa. Això de la A, un torer, en la història del toreig no s'ha vist una cosa igual d'absurda. Paloma és una dona meravellosa que està donant una classe de saber estar envejable», revelava Carmen Lomana

Però Carmen Lomana encara no en va tenir prou i el seu missatge més demolidor vindria més tard, quan la 'celebrity' espanyola fins i tot feia broma amb la possibilitat que la parella posés fi a la seva relació abans de les citades noces: «Mira quina ximpleria, potser l'any que ve ja ho han deixat. Quan es divorciï que parli de noces. De moment, està casat». 

Sens dubte, la parella està lluitant contra vent i marea per la seva relació, malgrat que algunes de les seves amistats i del seu cercle més íntim es neguen a creure que entre tots dos hi hagi un futur, i molt menys unes possibles noces de cara a l'any que ve.


Comentaris

envia el comentari