Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Gloria Camila Ortega

Gloria Camila reconeix que ha perdut i mai podrà ingressar tants diners al mes

Gloria Camila s'emporta una gran decepció

Gloria Camila sent que ha perdut la batalla. No té prou capacitat per plantar cara a la seva gran enemiga. I el pitjor de tot és que té la impressió que guanya molt menys que ella.

Són motius més que suficients per preocupar-se. La filla d'Ortega Cano descobria, en les últimes hores, com li anava de bé a la feina a Sofía Suescun. La parella del seu ex, Kiko Jiménez, s'embossa mensualment elevades quantitats de diners per la seva tasca com influencer.

Per molt que ho intenti, Gloria Camila mai no podrà estar a la seva altura. Ella està més centrada en la seva tasca televisiva, que també li reporta elevats ingressos, però sense arribar a les quantitats de la guanyadora de GH.

Fotomuntatge de Gloria Camila i Sofía Suescun.
Sofía Suescun guanya molts més diners que Gloria Camila | GTRES

La navarresa, de 26 anys, es va fer coneguda el 2015 després de proclamar-se guanyadora del reality a l'edició 16. Allò la va catapultar a l'èxit, obrint-li de bat a bat les portes de la televisió. Durant un temps, va estar vinculada a Mediaset, però recentment decidien vetar-la i prescindir dels seus serveis.

Davant d'això, no li va quedar més solució que buscar una alternativa i va decidir centrar-se de ple a les xarxes socials. Fins al punt que ha esdevingut una de les influencers més reconegudes al nostre país. Després de la prohibició de la cadena de Vasile, tothom pensava que s'esfumaria la fama, però no ha estat així.

Desvela aquesta setmana, en una entrevista a la revista Lecturas, que està molt satisfeta amb els ingressos que té. De fet, amb tot el que ha guanyat s'ha pogut comprar una casa d'un milió d'euros que ja hauria pagat. Això no hauria estat possible sense l'ajuda dels 1,3 milions de seguidors que li donen suport en aquestes plataformes.

Gloria Camila assumeix amb certa enveja tot el que ha ingressat Sofía durant aquests anys. A més d'influencer, ha participat en diversos realities i ha col·laborat amb diferents espais de Telecinco. A diferència d'altres companys, ella optava per estalviar en lloc de malbaratar.

I a la vista hi ha els resultats. Pot presumir de tenir el seu propi habitatge totalment pagat.

Admet que això és possible gràcies al seu nou treball com a creadora de continguts. «Estic entregada a les xarxes socials, molt satisfeta de la meva evolució», explicava a la publicació. En el moment que millor es trobava a la televisió es va veure obligada a deixar-la.

Gloria Camila
Gloria Camila Ortega no guanya tants diners com voldria | Instagram

Explica que «no vull parlar de vetos. No em sento vetada». Tracta de justificar la seva desaparició dient que «de sobte no vaig anar més als programes i em vaig centrar a les xarxes socials».

Sofía creu que aquest nou ofici resulta igual d'«inestable» que la televisió, però ara guanya molt més que als platós. «Els guanys no són fixos cada mes, però arrodonint no em quedo gaire lluny dels 30.000 euros», ha afegit.

Gloria Camila es prepara per al reality

Gloria Camila tindrà l'oportunitat de retallar diferències a la núvia de Kiko d'aquí a molt poc temps. Està previst que concursi a Pesadilla en el paraíso, el proper reality de Mediaset. Segurament que el seu caixet es trobi entre els més elevats del programa.

Entrarà en el format deixant sol el seu pare, que està centrat a recuperar Ana María Aldón. A més de guanyar diners per la seva estada a l'espai, a la sortida continuarà ingressant amb la seva visita als platós.

Encara que no estan confirmades les xifres per cada setmana que hi siguin, és probable que mai arribi al nivell de Sofía. A les xarxes socials tampoc disposa de l'embranzida de la influencer, per la qual cosa hauria de treballar molt més en aquesta matèria.

Gloria Camila comprova, a més, com la filla de Mayte Galdeano té previst provar fortuna al sector immobiliari. Juntament amb el seu xicot desitja muntar una mena de promotora per construir habitatges.