Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Gloria Camila Ortega somrient

Gloria Camila rep un valuós consell sobre la seva família que ho canvia tot

Gloria Camila ha coincidit amb la seva neboda Rocío a plató

Gloria Camila i Rocío Flores han demostrat una vegada més que estan molt unides. Totes dues apareixien juntes al programa de Ya son las ocho per comentar les últimes polèmiques familiars.

D'una banda, la presumpta crisi entre José Ortega Cano i la seva dona. I, de l'altra, la reconciliació amb petó inclòs d'Amador Mohedano i Rosa Benito a Déjate Querer.

«Aquí estan. Dues dones que es coneixen des de la infància. Són companyes de viatge, amigues, són família. Avui en directe des d'aquest plató Rocío Flores, Gloria Ortega. Juntes» anunciava Sonsoles Ónega.

Gloria Camila Ortega i Ana María Aldón
Gloria Camila Ortega ha resolt la polèmica sobre Ana María i el seu pare | TELECINCO

Gloria decidia complir la promesa que li va fer al seu pare de no seguir alimentant la polèmica, però sí que aclaria certs punts.

«No hi ha cap enuig després de la trucada del meu pare. Jo ja vaig dir que no parlaria més del tema abans de la trucada. El meu pare parla cada dia amb ella», insistia la noia. «Si no agafa el telèfon a José Antonio Avilés que s'ho facin mirar», deia respecte a l'absència d'Aldón al plató de Viva la vida.

La dissenyadora feia saltar totes les alarmes després d'absentar-se del seu lloc de treball sense donar explicacions ni agafar el telèfon a cap dels seus companys. Tot i això, Gloria Camila va voler treure importància a l'assumpte.

Ana María Aldón, Ortega Cano, Gloria Camila i José María Ortega Aldón entrant en un restaurant
Imatge de Gloria Camila, Ana María i el fill d'Ortega Cano | Europa Press

«Parlen d'ella com si Ana estigués cohibida i amb un maltractament psicològic increïble. I no és així per res. Ella no està cohibida per ningú. No sé què li deuen haver explicat, quina informació tindrà. No sé quina és la situació», assegurava la filla d'Ortega Cano sense voler entrar en detalls.

«En aquesta casa no mana ningú més que ningú. Jo no sé quina trucada han tingut ni que han dit, però això és una casa familiar on tothom fa i desfà el que li dona la gana», deixava molt clar.

Gloria Camila i la seva neboda s'enfronten a les últimes polèmiques familiars

En aquell moment, Rocío Flores decidia donar-li un cop de mà i li donava un valuós consell. «Vull fer un incís, no t'has de justificar de res. Si vols tenir una conversa amb el teu pare i la dona del teu pare no t'has de justificar res», sostenia. «A mi em fa mal veure Gloria malament i també em fa mal veure José malament».

I respecte a la polèmica reconciliació entre Amador Mohedano i Rosa Benito, la jove assegurava haver-se quedat molt sorpresa.

«Em vaig quedar en xoc, a mi tu em dius que els meus oncles es faran un petó i dic que és impossible. Jo estava ficada al llit mirant el mòbil dient 'això no pot ser», comentava la filla d'Antonio David.

Primer pla de Rocío Flores.
Rocío Flores ha donat tot el seu suport a la seva tieta Gloria Camila | Europa Press

«Jo aquest matí he parlat amb ell i m'ha dit que va dir el que sentia i que al final, amb l'edat que tenen només volen bon rotllo».

«Jo considero que és una entrevista bonica. És un matrimoni que es coneix de tota la vida i era una cosa que havien de fer», apuntava la noia.

«Sempre els havia dit que tenen una conversa pendent. Els preguntava que per què no en quedaven».

Una cosa amb la qual coincidia Gloria Camila: «M'ha agradat veure'ls. Estan recordant les seves vivències. És una història bonica, encara que la tieta es fa la dura», afegia sobre la relació dels seus oncles.

Queda clar que tant la filla d'Ortega Cano com la seva neboda han demostrat una vegada més com estan unides i que a l'hora de defensar la seva família formen una pinya.