Primer pla de Rocío Flores.

Rocío Flores no es pot creure el que passa dins de la seva família

Rocío Flores ha reconegut estar en xoc després dels últims esdeveniments

Rocío Flores és conscient que la seva família és un 'bullidor' de conflictes des de fa anys. I aquests s'han empitjorat darrerament amb l'estrena de la segona part de la docu-sèrie de la seva mare. Tot i això, aquests dies ha passat una cosa inesperada que a la jove l'ha deixat bocabadada.

Ens estem referint al fet que ha vist a la televisió com els seus oncles Amador Mohedano i Rosa Benito han acostat postures. Tant és així que fins i tot no han dubtat a fer-se un petó davant de les càmeres.

Rocío Flores, estupefacta davant la reconciliació familiar

La filla d'Antonio David sap perfectament que l'Amador i la Rosa no tenen una bona relació. Sí, perquè des que es van separar fa deu anys no han acabat d'establir una cordialitat. Per això han aprofitat els platós per retreure's, insultar-se i fins i tot treure tots els draps bruts del seu matrimoni.

Però aquests dies, com per art de màgia, han acostat postures. Curiosament, just al moment on la sèrie-documental ha vingut a qüestionar-los per certes situacions i comportaments.

Muntatge Amador Mohedano i Rosa Benito
Rocío Flores ha vist que els seus oncles han anat a televisió per fer les paus | Catalunya Diari

Aquest acostament no s'ha produït en la intimitat, sinó que ha tingut lloc al programa Déjate querer de Telecinco. Un espai on, com si haguessin perdut la memòria, han optat per dedicar-se tota mena de boniques paraules i elogis.

De fet, Amador Mohedano li deia a la seva exdona: «Necessito que estiguis a la meva vida d'una manera o altra. Necessito que estiguis a prop meu. Ets i sempre seràs la dona de la meva vida».

Rosa Benito, d'altra banda, manifestava sentir-se orgullosa que ell fos el pare dels seus fills. A més a més, exposava: «És veritat que l'estimo i ell a mi. Si vol, ens podem veure quan vagi a Chipiona i mengem junts un arrosset d'aquells que tu saps».

És més, quan van estar cara a cara no dubtaven a fer-se un petó, deixant estupefactes a tots els espectadors. Però, a més a més, Rocío Flores es quedava en xoc després del succeït, tal com ella mateixa reconeixia a Ya son las ocho.

La col·laboradora, en ser preguntada per aquest retrobament, decidia ser molt sincera: «Quan vaig veure el moment del petó em vaig quedar en xoc. Literalment en xoc».

I a això afegia: «Tu em dius que els meus oncles es faran un petó i jo et dic que això és impossible. Jo estava ficada al llit veient el mòbil i pensant: 'Això no pot ser'».

Rocío Flores coneix altres opinions sobre el 'gran moment'

La filla de Carrasco ha donat el punt de vista sobre el comportament dels seus dos familiars, però no ha estat l'única del clan. La seva tia Gloria Camila també ha parlat sobre aquest a l'esmentat programa. Sobre això, ha afirmat que «considero que és una entrevista força bonica perquè estan recordant les seves vivències».

«Al final és un matrimoni que es coneix de tota la vida, des que eren més joves. I és una història bonica i jo sempre els havia dit que tenien una conversa pendent», prosseguia.

Gloria Camila
Davant la presència de Rocío Flores, Gloria Camila ha reconegut com ha estat de bonic el retrobament de la parella | GTRES

Això sí, molts espectadors no comparteixen la postura de totes dues. I és que, a través de les xarxes socials, han rebut una gran quantitat de crítiques i atacs com, per exemple, el següent: «Tot un muntatge, tota una mentida».

▶️ Descubre lo que pocos saben de Ana María Aldón, la mujer de José Ortega Cano

«És fastigós com es mouen per diners. Quina colla de dos i quina família, porten la mentida escrita al front». I en aquesta mateixa línia n'hi ha d'altres com «Mare de Déu, venen la seva dignitat per diners» o «Quin parell de falsos».