Primer pla d'Isa Pantoja

Isa Pantoja confirma a Asraf Beno que és imminent i no hi ha marxa enrere

Isabel Pantoja hauria arribat a un acord per vendre Cantora

Isabel Pantoja ja hauria pres la decisió definitiva que afecta el patrimoni i el futur dels seus fills, i és que la tonadillera per fi hauria posat a la venda la seva estimada Cantora.

Pantoja s'hauria negat a arribar a cap acord sobre la finca, almenys fins a la mort de la seva mare. A la mare de Kiko Rivera se'l fa molt complicat continuar vivint en un lloc carregat de tant significat i amb tants records, la majoria dolorosos.

Isabel i Agustín Pantoja a l'aeroport
Isabel Pantoja, de camí a Argentina amb el seu germà Agustín | GTRES

«El que m'agrada més del món és venir aquí, a curar les meves ferides de combat», confessava fa un temps. I és que aquestes parets van ser testimonis de la seva història d'amor amb Paquirri i han vist créixer els seus fills, malgrat que també tenen grans secrets.

Tot i això, les noves circumstàncies han animat l'artista a escoltar noves propostes de compra i fins i tot remenar aquelles que van ser rebutjades en el seu moment.

Segons comenten, l'última no arribaria als 7 milions d'euros, i estaria feta per un home de negocis marroquí. Una xifra que no acabaria de convèncer Pantoja, que estava disposada a acceptar fins a 10 milions per la seva estimada propietat.

Imatge d'Isabel Pantoja asseguda a la banqueta dels jutjats
Isabel Pantoja s'ha assegut a la banqueta dels acusats | Europa Press

No obstant això, el desig de sanejar els seus comptes i saldar els deutes s'imposaria sobre qualsevol altra cosa.

De fet, sembla que la venda de Cantora no és l'única alegria que podria emportar-se Isabel, que també hauria venut la meitat del seu àtic de Fuengirola, valorat en 800.000 euros. Un acord al qual hauria arribat amb el mateix comprador interessat a la finca.

Aquest home misteriós té clar que s'haurà de fer càrrec dels deutes que arrossega Cantora i que arriben a un valor aproximat d'un milió i mig d'euros.

Tot i que, de moment, sembla que Kiko Rivera no en sap absolutament res. «No sé res, ningú s'ha posat en contacte amb mi i a mi no m'ha trucat ningú», assegurava Kiko Rivera.

El que desmentiria qualsevol classe d'acord, ja que si es fes una possible venda, el fill d'Isabel Pantoja hauria d'estar al corrent: «Mare i fill comparteixen la finca gairebé a la meitat, és impossible vendre Cantora sense la seva autorització».

Isabel Pantoja, decidida a pagar els seus deutes

«Agustín també m'ho desmenteix», detallava Paloma García Pelayo. «Podria haver-hi un contracte de confidencialitat, les dues versions insisteixen a negar la venda, opinava sobre això».

«Tot i que, de tota manera, insisteixen que és molt difícil vendre Cantora d'una manera ràpida: Hi ha un vedat de caça on cal demanar permís; hi ha llogaters, també cal demanar permís...».

«Els advocats de Kiko Rivera, com no saben res d'això, es posarien en contacte amb els d'Isabel Pantoja per posar-se al corrent».

Kiko Rivera i Isabel Pantoja s'apropen, pero amb una condició
Kiko Rivera no ha arribat encara a un acord amb la seva mare | GTRES

D'altra banda, Irene Rosales també es mostrava molt estranyada davant de les últimes informacions. «No sé on ha sortit això», comentava sobre aquest nou pas que hauria fet la sogra.

Del que no hi ha dubte, és que tard o d'hora tant Isabel Pantoja com el seu fill hauran d'arribar a un acord per desfer-se de Cantora.

«És veritat que ara Isabel està fent caixa. Està pagant deutes i a la tornada d'estiu té cinc concerts als Estats Units. Si a sobre ven Cantora i té concerts per allà, estarà més temps per allà que per aquí», comenten sobre el futur que espera a la tonadillera.

Isabel Pantoja primer pla emocionada
Isabel Pantoja s'ha encarregat de saldar els seus deutes | GTRES

La cantant ja hauria començat a moure fitxa per sanejar els seus comptes, i fa poc es donava a conèixer que havia «arribat a un acord amb un empresari que li va deixar diners per pagar els deutes de la casa de Marbella».

Un pagament que arriba «després de la denúncia que li va fer l'empresari que li va prestar diners per pagar l'IVA de la casa de Marbella. Aquest estiu se celebrava la primera vista, però finalment ha arribat a un acord i li ha pagat 100.000 euros. la primera vegada que sabem que paga un dels seus deutes».

▶️ Anabel Pantoja lleva a cabo su traición y Omar Sánchez reacciona para cambiarlo todo