Primer pla de Rocío Carrasco.

Rocío Carrasco pateix per la seva germana en saber que s'ha acabat

La carrera televisiva de Gloria Camila està en perill

Rocío Carrasco està totalment centrada en l'emissió de la segona temporada de la docusèrie, 'En el nom de Rocío'. Tot i això, no pot evitar estar pendent dels conflictes familiars que l'amenacen.

Tot i que la filla de 'la més gran' no té relació amb pràcticament cap membre de la seva família materna, no desitja cap mal a ningú. I encara menys als seus germans,  Gloria Camila i José Fernando Ortega.

Primer pla de Rocío Carrasco
Rociito ja no veurà la seva germana en cap programa de televisió | Europa Press

José Fernando es manté allunyat del focus mediàtic i no entra a la batalla familiar. En canvi, Gloria Camila, com que treballa a 'Ya son las ocho', no pot evitar que li preguntin quina opinió té respecte a Rocío Carrasco.

Ara, però, tot indica que ja no parlarà més de la seva germana. I no, Rociito no ha fet res. El que ha passat és que Gloria Camila ja no serà col·laboradora del programa perquè aquest ha estat cancel·lat definitivament.

Rocío Carrasco sap que la carrera televisiva de Gloria Camila s'ha acabat

Rociito ha vist com Gloria Camila s'ha quedat sense feina. La veritat és que la jove va ser un dels fitxatges estrella de 'Ya son las ocho' quan es va començar a emetre.

Tot i això, Telecinco ha decidit prescindir d'ella per les baixes audiències que ha anat recollint l'espai. Per aquest motiu, la filla d'Ortega Cano sembla que es quedarà sense treballar a la televisió, com ja estava acostumada.

L'1 de juliol, 'Ya son las ocho' ja no es podrà veure a la cadena principal de Mediaset. Per la seva banda, 'Ya es mediodía, que és el mateix espai però s'emet a partir de les 13:00 h, seguirà en antena.

Hi ha la possibilitat que l'espai dels migdies aculli Gloria Camila, tot que no hi ha res segur. Cal recordar que el programa ja compta amb molts col·laboradors, com Rosa Benito, Marta López i Alba Carillo.

Imatge de perfil de Gloria Camila Ortega
Gloria Camila s'acomiada per sempre de l'espai on treballa | Instagram

Així doncs, la presència de Gloria Camila potser no és necessària. A més, el fet que es negui a parlar de la relació del seu pare amb Ana María Aldón li treu punts perquè la fitxin en un nou programa.

I és que fa aproximadament una setmana, Ortega Cano va parar els peus a Gloria Camila i a la seva dona quan van parlar d'ell la televisió. «Que deixin de parlar de mi. Estic amb les unes i amb les altres, però que em deixin viure», deia rotundament.

Per aquest motiu, la jove ho té bastant difícil per seguir fent carrera a la petita pantalla. A Rocío Flores, en canvi, cada vegada li arriben més ofertes de feina. La neboda de Gloria Camila seguirà col·laborant a 'El programa de Ana Rosa' i assistint a algunes gales de 'Supervivientes'.

I, tot i que també últimament feia de tertuliana a 'Ya son las ocho', el fet que l'espai deixi d'emetre's no l'afectarà, perquè ja col·labora els dos programes esmentats.

Gloria Camila té altres possibles llocs de treball

Tot apunta que la germana de Rociito aviat haurà de començar a buscar feina, sigui fora o dins dels mitjans. De moment, té uns quants asos a la màniga.

En primer lloc, fa uns dies va acabar un màster en màrqueting digital, així que es podria decantar per aquest camí. A més, ho pot compaginar amb la feina d'influencer.

Aquestls últims mesos, Gloria Camila s'ha dedicat a reformar el seu perfil d'Instagram i a comptabilitzar pel contingut que hi publica. Un dia, a 'Ya son las ocho', va assegurar que volia començar a treballar d'això, i ara tindrà temps per a fer-ho.

Sens dubte, el futur dirà si algun espai de la cadena decideix contractar-la o si, per contra, la cancel·lació del programa de Sonsoles Ónega suposa el final de la carrera televisiva de Goria Camila. El que sabem del cert és que a partir d'ara la veurem, encara més, a les xarxes socials i, segurament, col·laborant amb alguna marca.