Gloria Camila amb ulleres de sol veient una corrida de toros

Gloria Camila respon a Rocío Carrasco amb una imatge inèdita que portarà cua

La filla adoptada de Rocío Jurado no està disposada a acceptar que el matrimoni amb José Ortega Cano no va ser «encertat»

La sèrie documental 'Rocío, explicar la verdad para seguir viva' no ha deixat indiferent ningú i això que tan sols s'han emès els dos primers capítols d'una gravació que, segons han avançat des de Telecinco, consta de deu capítols. Diumenge passat es va avançar unes pinzellades sobre el que pensa la filla de Rocío Jurado sobre el matrimoni de la seva mare amb el torero Ortega Cano.

 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

 

Per a ella, el segon matrimoni de la seva mare no va ser una decisió «encertada». Ara bé, Rocío Carrasco va confessar que la cantant, en aquells moments, era molt feliç i que amb això n'hi havia prou. Poc falta per conèixer per què la germana de Gloria Camila creu que la seva mare va cometre una equivocació casant-se amb el pare dels seus germans. A l'espera d'aquest aclariment, la mateixa Gloria Camila s'ha avançat, i ha deixat clara la seva posició en aquesta qüestió. 

 

Una imatge molt innocent, però que diu moltes coses

La filla adoptiva de José Ortega Cano no ha volgut fer declaracions encara a la premsa sobre les confessions de la seva germana gran, però ha publicat una història en el seu perfil d'Instagram del dia més especial dels seus pares. A la instantània que ha compartit la 'influencer' es veu Rocío Jurado al costat de José Ortega Cano en el dia que van contraure matrimoni. Es tracta d'una imatge innocent, plena de dolçor, on als dos se'ls veu radiants i, per descomptat, molt feliços.

 

No hi ha dubte que Gloria Camila vol enviar-li una indirecta a la seva germana. La tia de Rocío Flores no comparteix la idea d'un matrimoni desencertat, o això sembla després de publicar aquesta imatge, que contrasta amb les paraules de la primogènita de Rocío Jurado. El principal afectat per les afirmacions de la dona de Fidel Albiac tampoc ha volgut pronunciar-se al respecte. En definitiva, la família sembla tenir un pacte de silenci, almenys fins que s'emetin tots els capítols de la sèrie.

 

La família Ortega Cano, preparada per a rebre els atacs de Carrasco

No obstant això, indirectament també ells li han volgut enviar un missatge a la filla de la cantant. L'endemà que s'estrenés el format a Telecinco, José Ortega Cano i la seva família es van reunir a la casa del torero per a menjar tots junts. No hi ha dubte que la família de Rocío Carrasco ha volgut transmetre a la filla de 'la más grande' que realment estan molt units.

 

 

Divendres passat Gloria Camila va aprofitar que era el dia del Pare i, a més, el dia de Sant Josep, per a publicar una fotografia al costat del seu pare i dedicar-li unes paraules tretes del cor a escassos dies que comencés la nova guerra familiar. «Pare ... Probablement molts no ho saben, però ets una de les meves persones favorites. Probablement molts no ho saben, però et tinc guardat al mòbil com 'papichurri'. Així et deia quan era més petita», va començar dient la 'influencer'.

 

«Probablement molts no ho saben, però m'has ensenyat valors, respecte, m'has educat molt bé i cada dia intento semblar-me més a tu, amb la teva classe i la teva elegància, perquè ets senyor i mestre», va seguir dient la germana de Rociíto, deixant clar a tots la passió que sent pel seu pare. Ara, la família haurà d'enfrontar novament episodis del passat, que ja han aconseguit, almenys per ara, enfonsar Antonio David Flores, però podria no ser l'única víctima.