Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Gloria Camila Ortega

Gloria Camila s'acosta a la seva germana Rocío Carrasco i assenyala algú de Telecinco

Gloria Camila 'acusa' un rostre conegut de la seva situació

Gloria Camila fa setmanes que està allunyada de la televisió per la seva salut mental. I és que, després d'acabar el seu pas per Pesadilla en el Paraíso, va topar amb molta informació que li va fer mal. Però, segons certs rumors, el que li va fer més mal no va ser el que havia explicat Rocío Carrasco a la seva docusèrie. El responsable del seu patiment va ser una altra cara de Telecinco. En efecte, ens estem referint a Kiko Jiménez, el col·laborador de Sálvame que va ser el seu xicot durant quatre anys.

Gloria Camila assenyala Kiko

La filla d'Ortega Cano, com és lògic, no deu haver quedat indiferent amb el que Rocío Carrasco ha explicat a la televisió. Ens estem referint a allò que ha revelat del repartiment de l'herència i al motiu pel qual van trencar la seva relació. Tampoc li deu haver agradat veure com aquella carregava contra el torero i ha qüestionat el seu comportament amb la xipionera.

Aquestes informacions han molestat Gloria, com també ho ha fet la difícil situació que ha viscut amb la dona del seu pare. No obstant això, per aquesta banda, està tranquil·la ja que sap que la parella es divorciarà.

Tot això, juntament amb les crítiques que la jove ha rebut per les seves maneres i per la seva manca d'educació a Pesadilla en el Paraíso, crèiem que era el que l'havia enfonsat. Sí, el que l'havia portat a prendre la decisió de, pel bé de la seva salut mental, allunyar-se temporalment de la televisió.

Videotrucada de Gloria Camila i José Ortega Cano a 'Pesadilla en el paraíso'
Gloria Camila està patint per diversos motius, la majoria relacionats amb el seu pare | Mediaset

Ara, però, s'hapogut veure que no era així. Ha estat la periodista Beatriz Cortázar qui al programa de ràdio Es la mañana de Federico ha donat una altra versió dels fets. Ha dit que la germana de Rocío s'ha allunyat temporalment de la petita pantalla per recomanació del seu «equip de terapeutes». També ha reconegut que ella ha patit perquè «ha hagut d'escoltar en públic com es ficaven amb el pare i, quan passa això,  li surt la lleona que té a dins».

Això sí, ha deixat molt clar que «el que ha fet esclatar Gloria no és la docusèrie sinó les declaracions del seu exxicot, i no per amor, sinó perquè ella se sent responsable en certa manera d'haver deixat entrar una persona així a la família».

Muntatge de Gloria Camila amb Kiko Jiménez
Gloria Camila ha 'esclatat' per culpa de Kiko Jiménez | Catalunya Diari

 

Gloria Camila, farta i amb molts fronts oberts

La tieta de Rocío Flores, atabalada per la difícil tessitura de tot el que s'ha exposat i perquè la seva mare biològica vol parlar, està farta de Kiko. Ho està perquè, com ha dit Cortázar, «li està recordant cada dos per tres que va ser la seva parella per explicar coses de la família. No para de parlar d'aspectes del seu entorn a la televisió». «Llavors, si has deixat entrar a casa gent que després explica públicament fins i tot el que tens de postres, doncs tens aquesta mena de càrrec de consciència».

Per tant, d'acord amb les paraules de la periodista, sembla que és Jiménez i no Carrasco l'enemic número u de Gloria. Per això, n'hi ha que han pensat que hi podria haver un acostament entre les dues germanes. Amb tot, els últims fets indiquen que no serà així.

Gloria Camila i Rocío Carrasco
N'hi ha que han pensat que Gloria Camila i Rocío Carrasco podrien reconciliar-se | CatalunyaDiari

No serà així perquè, pel que sembla, la filla d'Ortega liderarà la demanda contra Rocío sobre els manuscrits de 'La Jurado'. Tampoc serà així perquè la jove sembla fer servir les xarxes socials per seguir llançant pulletes a la dona de Fidel. Sí, perquè les fotos que penja a Instagram les acompanya d'indirectes com «Qui encobreix l'odi és de llavis mentiders». «I qui propaga calúmnia és un neci».