Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Marisa Martín-Blázquez.

Marisa Martín-Blázquez i la dona que ha acabat amb el que més s'estima

La col·laboradora no s'esperava aquest cop tan dur

Les coses estan canviant a Telecinco. Ja fa més de deu anys que Sálvame és el programa amb més audiència. Tot i això, sembla que els teleespectadors s'han cansat del mateix contingut i el que ara busquen són cares noves.

Marisa Martín-Blázquez ha treballat tota la vida al món del cor, però d'un temps ençà s'ha convertit en una de les col·laboradores estrella. El seu lloc està més que assegurat a Fiesta, el programa presentat per Emma García els caps de setmana.

Foto de Marisa Martín-Blázquez.
Fa anys que Marisa Martín-Blázquez treballa en programes de televisió com una de les professionals més ben valorades. | GTRES
 

No obstant això, la periodista no va pensar mai que fos la protagonista dels titulars. I encara menys per una dona que ha acabat amb el que més vol ella. L'últim enfrontament en què s'ha vist embolicada l'està superant.

Marisa Martín-Blázquez, la protagonista indiscutible

La periodista ha format part del grup de col·laboradors més importants de la televisió. Té moltes amistats dins del món del cor i fins i tot ha arribat a compartir moments íntims amb famosos de gran índole.

Tot i això, aquestes relacions professionals que, en algun moment s'han convertit en íntimes, han arribat a passar-li factura. El cap de setmana passat, sense anar més lluny, Marisa Martín-Blázquez s'asseia en una de les cadires de Fiesta.

Primer pla de Marisa Martín-Blázquez amb el rostre seriós

Marisa Martín-Blázquez, protagonista d'un enfrontament molt tens a 'Fiesta'. | Mediaset
 

Cal mirar enrere per entendre el conflicte. Hi va haver un temps en què la periodista no mantenia una estreta relació amb Raquel Mosquera. Segons asseguren diversos companys de professió, Marisa va arribar a qualificar-la de «mentidera» diverses vegades.

Un fet que no quadra amb el moment actual, ja que, si per alguna cosa Marisa va destacar el cap de setmana passat, va ser per defensar aferrissadament la vídua de Pedro Carrasco. Pel que sembla, això té un motiu de pes.

Marisa Martín-Blázquez, enxampada

No va ser una tarda senzilla per a Marisa Martín-Blázquez. El que al principi semblava una defensa a un dels personatges de més actualitat, va acabar de la pitjor manera per a ella.

La periodista va assegurar que les declaracions que Rocío Carrasco estava fent sobre Raquel Mosquera eren desmesurades. Unes paraules que no li van agradar gens a Alba Carrillo, fidel defensora i amiga de la filla de Rocío Jurado.

Alba Carrillo, visiblement molesta i parlant, en un plató.
Alba Carrillo es va enfrontar a Marisa Martín-Blázquez en directe. | Mediaset
 

En aquell moment, Alba va assegurar que la defensa de Marisa Martín-Blázquez es basava únicament en els diners. «Defenses Raquel perquè has guanyat diners a costa seva», va deixar anar. Unes declaracions que van ser molt comentades a les xarxes socials.

Tant que col·laboradors de gran índole com María Patiño també van voler donar la seva opinió sobre això. «És molt pretensiós que algú pugui creure que és objectiu. No hi ha objectivitat en cap activitat humana, tret de l'activitat científica».

De moment, cap de les tres col·laboradores ha tornat a comentar res del que ha passat. Tot i això, el conflicte que s'ha creat al voltant de Raquel Mosquera no es quedarà aquí. Encara queden moltes coses per aclarir, tot i que Raquel s'asseia al plató de SálvameDeluxe el cap de setmana passat.

Es defensarà Marisa Martín-Blázquez de les acusacions que ha rebut de les seves companyes? Només el temps ho dirà.