Gloria Camila amb ulleres de sol veient una corrida de toros

Gloria Camila confessa el seu estat de salut actual, després de contagiar-se

La jove es va fer la prova després d'haver donat positiu el seu pare, Ortega Cano, i Ana María Aldón

Gloria Camila Ortega ha rebut l'any nou en quarantena. Segons ha informat la mateixa jove a través del seu compte d'Instagram, el passat 31 de desembre va donar positiu en la prova que es va realitzar després de rebre la notícia que tota la seva família estava contagiada.

«Avui m'he aixecat amb la notícia que el meu estimat 'papi', Ana i la tita Marina eren positius en Covid, recordant que vaig estar amb ells, vaig anar a fer-me la prova, i aquí estic, a casa tancada per donar positiu jo també», narrava la jove en una publicació a Instagram.

D'aquesta manera, Gloria Camila ha rebut la pitjor de les notícies en l'últim dia de l'any, quan la jove ja celebrava haver tancat l'any amb salut. «Fa uns dies donava gràcies perquè cap dels meus havia agafat el virus, i avui 31, Cap d'any, últim dia d'aquest fatídic any, l'hem agafat tots», assenyalava la jove amb resignació.

La quarantena de Gloria Camila Ortega després de donar positiu en Coronavirus

Tot i que tota la família Ortega Cano va donar positiu en Coronavirus, Gloria Camila ha decidit fer la quarantena a casa i en companyia de la seva parella, David. En aquests primers dies de tancament, Gloria Camila ja ha començat a tenir els primers símptomes de la malaltia, que s'han centrat principalment en un fort mal de cap, diarrea i la pèrdua d'olfacte.

Afortunadament, la jove ha tingut un quadre mèdic lleu i ja hi ha hagut temps a descansar prou per estar bé «dins del que cap», explicava la 'influencer' en un 'storie', publicat des del sofà de casa seva. La jove ha compartit amb els seus seguidors algunes de les coses que ha aprofitat per fer durant aquest temps de confinament.

Aquest confinament ha deixat entreveure que l'aïllament ja li està passant factura i no sap què fer perquè el temps passi més de pressa. «M'he fet la manicura, he vist dues sèries senceres, m'he donat un bany relaxant... Us trobo a faltar», deia la jove als seus més de 800.000 seguidors a Instagram.

Gloria Camila, preocupada per l'estat de salut d'Ortega Cano

Malgrat tot, l'aïllament és la menor de les preocupacions per a Gloria Camila, ja que el cap de la jove està centrat en l'estat de salut del seu pare, José Ortega Cano, perquè les patologies prèvies sí que es podrien veure molt agreujades pel coronavirus.

La por de Gloria Camila de perdre el seu pare per culpa del virus ja es va fer latent en la seva publicació del passat 31 de desembre. «Un 31 a casa, en pijama i calenta és el millor que pot passar-me, però perdre al meu 'papi' o a algun ésser estimat no, em nego», assenyalava la jove, qui contacta cada dia amb el seu pare per conèixer el seu estat de salut.

La preocupació no és en va, donat l'ampli historial de problemes de salut del torero. No obstant això, de moment, Ana María Aldón i el seu marit cursen la malaltia amb tots els símptomes, però sense complicacions. «Ho estem passant junts i a casa. No hi ha cap hospitalització i això és l'important», revelava la dissenyadora de moda aquest passat dissabte a 'Socialité'.

A més, en aquesta mateixa publicació, Gloria Camila ha volgut evitar possibles rumors per part de la premsa assegurant que ella no ha contagiat a ningú. «Vull deixar clar que no he contagiat a ningú, no ha estat per una irresponsabilitat, ni de bon tros. Així és una pandèmia i ningú té el control. Que jo tregui el meu gos sense ningú, i no tenir la mascareta posada no implica que pugueu lapidar-me i alegrar-vos del mal aliè», advertia Gloria Camila als que la critiquen.