Kiko Rivera amb mascareta i ulleres de sol caminant per Madrid durant el juliol d'aquest 2020

La ficada de pota de Kiko Rivera, Omar Montes i Fani Carbajo que portarà molta cua

Els responsables ja han demanat disculpes a través de les seves xarxes socials

Tot i l'elevat nombre de contagis i morts per Coronavirus, al nostre país segueixen succeint certs esdeveniments que resulten inversemblants. Sense anar més lluny, aquest dissabte, la Policia Local de Marbella havia de desallotjar un acte celebrat al Centre Comercial 'La Cañada' en què hi havia més gent de la permesa.

El motiu d'aquesta aglomeració es devia a la presència d'uns Reis Mags una mica reconeguts, com Kiko Rivera, Omar Montes i Luis Rollán, acompanyats de la seva estrella d'Orient, que era ni més ni menys que Fani Carbajo.

Encara que al principi la seva pretensió no era altra que donar-li una mica de vida a aquestes festes nadalenques, la veritat és que la seva presència al centre comercial va fer que la policia hagués de mobilitzar-se per impedir que es produís un contagi massiu entre els assistents.

Indignació per l'aglomeració de gent

Com si la pandèmia no existís i sense respectar les mesures de seguretat, així estaven els assistents que havien acudit al centre comercial per veure els Reis Mags. Tal ha sigut la polèmica que s'ha armat que, fins i tot el centre comercial ha hagut de llançar un comunicat assegurant que, al principi, l'acte havia estat programat per realitzar-se sense públic, ja que se n'anava a realitzar a través de les xarxes socials.

I és que fins i tot el mateix Kiko Rivera, que era l'encarregat de donar imatge i veu al Rei Melcior, assegurava que es tractava d'un esdeveniment sense públic, el mateix que s'havia assenyalat en el cartell que anunciava l'esdeveniment. També, estava previst que 'Viva la vida' retransmetés en directe part d'aquest esdeveniment i que el fill de la 'tonadillera' entrés en directe per enviar un missatge d'ànim i felicitat a tots els teleespectadors.

L'organització, després del succeït, no dubtava a donar la culpa a la popularitat dels integrants. «No s'han pogut complir les mesures sanitàries imposades pel centre comercial pel comportament d'alguns fans i s'ha hagut de suspendre l'esdeveniment, ja que no es respectava la distància de seguretat», afegien en el comunicat publicat en xarxes socials.

Sens dubte, han sigut moltes les crítiques que ha rebut aquest esdeveniment, i tal ha estat la indignació en xarxes socials, que fins i tot han acusat Kiko Rivera d'haver «contribuït i prestar-se a cometre un atemptat contra la salut pública».

Finalment, l'acte era suspès abans de finalitzar la jornada a causa de la gran quantitat de gent que havia acudit a veure'ls. De moment, cap dels nostres famosos ha volgut fer referència a la polèmica i simplement han agraït l'assistència de la gent a l'esdeveniment. El desallotjament va ser dut a terme per la Policia Local de Marbella en tot just uns segons, sense retencions ni sancions de cap mena tant per als usuaris com per al centre comercial.

Un acte poc apropiat per a aquestes dates nadalenques

Tot i la indignació per l'aglomeració del centre comercial, els internautes també s'han mostrat contraris a la idea d'haver contractat a Omar Montes, Fani Carbajo, Kiko Rivera i Luís Rollán per fer de Reis Mags i d'Estrella d'Orient. I és que es pot dir que aquests no eren uns Reis Mags a la manera antiga.

Els acudits dolents, la forma de dirigir-se als nens i el públic cap al qual anaven dirigits no era el més adequat i tampoc l'esperat pels pares que acudien al centre comercial al costat dels seus fills.