Rocío Osorno pren una decisió inesperada pocs mesos després de ser mare

La jove 'influencer' va estar casada amb el senador de VOX a Andalusia

Primer pla de Rocío Osorno
Rocío Osorno ha pres una decisió molt important | GTRES

Rocío Osorno ha trencat la seva relació amb Jacobo Robatto. La coneguda 'influencer', que fa pocs mesos va donar a llum al seu segon fill, ha estat l'encarregada d'anunciar-ho a Instagram als seus centenars de seguidors.

Tot i ser una de les 'influencers' més conegudes del nostre país i liderar un projecte per a Carrefour junt amb Vicky Martín Berrocal, Osorno sembla no tenir bona sort en el terreny sentimental. Tan sols un any i mig després d'haver-se donat el 'sí, vull' amb Robatto, la jove 'influencer' ha decidit separar-se de l'amor de la seva vida. 

Sembla que els dos fills que tenen en comú, Jacobo Jr, de dos anys, i Luis, de vuit mesos, no han estat motiu suficient per donar-se una segona oportunitat i seguir cap endavant amb el seu matrimoni.

Rocío Osorno anuncia la seva ruptura amb Jacobo

Sense que ningú s'ho esperés, Rocío ha escrit un text als seus 'stories' d'Instagram on ha assegurat que la seva relació amb Jacobo, ha arribat a la seva fi.

«Vull acabar l'any sent 100% sincera amb vosaltres. Prefereixo ser JO qui ho expliqui abans que comencin a circular rumors de tota mena. Coco (Jacobo) i jo ja no estem junts. Ha estat una decisió presa per AMBDUES PARTS. Aquests últims mesos hem tingut moltes discussions, ja que som persones molt diferents i això a poc a poc va minvant una relació fins a arribar a aquest punt», ha confessat.

Amb aquest missatge, i sense voler revelar els motius de la ruptura, Rocío Osorno ha volgut deixar entreveure que tots dos discutien molt per un tema purament polític. Recordem que Jacobo és senador de VOX per Andalusia.

Lluny de sentir-abatuda, Rocío ha manifestat que, ara per ara, «estic bé, molt tranquil·la, tinc el cap en els meus fills i la meva feina, i us asseguro que no ha estat una ruptura traumàtica ni per altres motius que no siguin els que us he explicat. Ja sabeu que en aquests temes matrimonials quan hi ha nens és millor no explicar molt, però almenys volia aclarir la situació per evitar que es treguin conclusions que no tenen res a veure amb la realitat».

Sens dubte, aquesta notícia no ha deixat indiferents als seus milions de seguidors, sobretot perquè fa pocs mesos va donar a llum al seu segon fill. Tanmateix, la 'influencer' ha volgut donar les gràcies pels missatges de suport: «Com sempre, moltes gràcies per l'afecte que em demostreu dia a dia. Ja sabia jo que ara no seria menys. Sou increïbles», ha sentenciat Rocío Osorno després de veure totes les mostres d'afecte rebudes.

Tot sembla indicar que aquest 2021 serà ben diferent, ja que haurà d'aprendre a viure sense la seva parella, sent mare de dos fills, i continuant cap endavant amb tots els seus projectes professionals, que no són pocs. De moment es desconeix per a qui serà la custòdia dels nens i el bonic xalet en el qual residien tots dos.


Comentaris

envia el comentari