Tom Brusse dona la sorpresa amb la decisió definitiva sobre la parella, Sandra

El polígraf de Conchita ha destapat totes les infidelitats del concursant de 'La isla de las tentaciones'

Primer pla de Tom Brusse
Tom Brusse ha estat infidel a la seva parella, Sandra Pica | TELECINCO

Tom Brusse s'ha atrevit a participar en el 'Polideluxe' de 'Sálvame' i ha deixat en evidència la seva relació amb Sandra Pica. La parella, que es va conèixer a 'La isla de las tentaciones', no està passant pel seu millor moment, ja que han sortit a la llum rumors sobre suposades infidelitats per part de Tom després de sortir del 'reality'. Ara, després de sotmetre's al polígraf, s'ha descobert que tots els rumors són certs i que el francès ha estat infidel a la catalana.

Les mentides de Tom Brusse

Tot i que ha volgut exposar-se al plató de 'Sábado Deluxe' amb l'objectiu de guanyar-se la confiança de la seva parella, la veritat és que més aviat ha aconseguit tot el contrari. Després de sotmetre's al polígraf, s'ha descobert que Tom Brusses ha estat infidel a la seva parella amb Samira Jalil, tal com aquesta ha assegurat, en reiterades ocasions, a 'La casa fuerte'.

Després d'aquesta confessió, la catalana ha assegurat estar disposada a perdonar les infidelitats i, a més, ha manifestat estar segura que el seu xicot està enamorat d'ella. No obstant això, el polígraf ha afirmat el contrari i Tom Brusses ha respost que Sandra «em va donar un ultimàtum, 'si et surt que no estàs enamorat et deixo'. Vaig contestar a aquesta pregunta emprenyat, per la pressió i la discussió, i nerviós perquè l'estimo moltíssim. Estic fotut», ha manifestat el francès.

«Des de 'La isla de las tentaciones' que estem junts, només ens hem separat una setmana. M'he quedat per Nadal a Espanya per estar amb la família i ara em surt això... », ha afegit Brusse, abatut.

Visiblement nerviós pel resultat del polígraf i les conseqüències que podria tenir en la seva relació amb Sandra Pica, l'empresari s'ha intentat excusar assegurant que «estic defraudat. Em cansa la seva gelosia, però ella va començar a confiar més i... No em pot deixar per això, no és la veritat. Estava emprenyat amb ella».

Per si no n'hi hagués prou, la catalana també ha hagut d'aguantar, des de casa, com el polígraf ha revelat que Tom Brusse, de vegades, pensa en Melyssa mentre té relacions sexuals amb ella. «Bé, just després de deixar-ho amb Melyssa potser sí», s'ha justificat el francès. Jorge Javier, en aquesta ocasió, no ha dubtat en defensar-lo: «És el més normal de món, si ho acabes de deixar...»

Penediment del jove

Amb tot això, Brusse ha trencat a plorar i ha confessat que no vol que s'acabi la seva relació amb Sandra. Malgrat tot, el 'Polideluxe' també ha jugat al seu favor, ja que ha dictaminat que al llit s'ho passa millor amb Sandra que amb Melyssa.

Després de finalitzar el polígraf i veure el resum definitiu de totes les seves respostes i les conseqüències que aquestes podrien comportar, el jove s'ha mostrat molt insegur. «Ara em penedeixo d'haver vingut perquè ella ho deu estar passant molt malament», ha confessat.


Comentaris

envia el comentari