YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Mor massa jove i embarassada del seu cinquè fill una popular 'influencer'

La bloguera nord-americana va morir el passat 22 de desembre mentre esmorzava a casa seva

Imatge d'Emily Mitchell amb el seu marit, Joe, i els seus quatre fills
La 'influencer' Emily Mitchell va morir el passat 22 de desembre. | CatalunyaDiari

La 'influencer' Emily Mitchell va morir sobtadament el passat 22 de desembre als 36 anys per causes que, ara com ara, es desconeixen. La bloguera nord-americana estava a punt de convertir-se en mare per cinquena vegada i estava immersa en diversos projectes professionals. Segons fonts pròximes a la família, citades per 'People', Emily Mitchell estava esmorzant una tassa de cafè i una torrada quan va trobar-se malament i va perdre el coneixement. Els intents per reanimar-la van ser en va i va acabar morint.

La mort s'ha donat a conèixer a través de la pàgina 'GoFundMe', on s'ha obert una pàgina solidària per recaptar diners per al seu marit, Joe, i els seus quatre fills. En la publicació, s'explica que «la nostra estimada Emily i el preciós bebè que esperava ens van deixar inesperadament el 22 de desembre de 2020. Els nostres cors estan destrossats i molts estranyaran la seva presència alegre. Em va tenir un gran impacte en la vida de moltes persones, i aquesta pèrdua és incomprensible per a qualsevol que l'hagi conegut».

El text publicat a la plataforma continuava dient que «la nostra amiga era una mare i esposa dedicada, tenia un cor entregat a Déu i estimava molt als seus fills. Emily deixa enrere al seu estimat espòs Joe i quatre petits: Finn, Illa, Edie i Lulu». La plataforma 'GoFundMe' ha recaptat, fins a aquest diumenge més de 163.000 dòlars. Cal recordar que la bloguera havia anunciat fa dos mesos l'arribada del seu cinquè fill, una notícia que va provocar l'alegria dels seus seguidors.

Els fans d'Emily Mitchell es bolquen amb la família

Malgrat que la seva relació amb els seus seguidors era únicament virtual, molts d'ells consideraven Emily Mitchell com a part de la seva família, i s'han bolcat en la recollida de fons per al seu vidu i els seus fills. Així, han superat els 100.000 dòlars previstos inicialment, arribant a 163.000 $ aquest diumenge. Aquests diners seran enviats a la família d'Emily de manera íntegra per tal de fer front a l'educació dels nens, així com cobrir  i cobrir les despeses dels petits i del seu marit.

En un text a la plataforma 'GoFundMe', els organitzadors de la recollida de fons han publicat un emotiu text: «Moltes gràcies per tot el suport. La família està sorpresa per tot l'amor que han rebut de part de la comunitat creada a Instagram. Junts hem fet tot el possible per donar-los suport, i encara que això no els traurà el dolor, sabem que aquest regal significa molt per a ells. Gràcies sempre».


Comentaris

envia el comentari