Kiko Rivera sentència la seva mare a 'Viva la vida': «Diu que no som família»

El dj ha confirmat a Telecinco la ruptura definitiva amb Isabel Pantoja

El cantant Kiko Rivera amb una jaqueta americana
Kiko Rivera ha sorprès a l'audiència de 'Viva la vida' amb les seves paraules | Instagram @riverakiko

Kiko Rivera ha confirmat a 'Viva la vida' la ruptura definitiva amb la seva mare, Isabel Pantoja. El dj i la tonadillera van protagonitzar nombrosos titulars a la recta final de l'any després d'esclatar tota la polèmica al voltant de l'herència de Paquirri.

El fill del torero està disposat a arribar fins al final en la seva investigació sobre l'herència del seu pare i espera que la seva mare depuri responsabilitats davant d'una pèssima gestió i una suposada malversació dels béns del destre mort.

Durant l'especial 'Cantora, la herencia envenenada', Kiko Rivera va destapar els detalls més foscos de l'herència de Paquirri, iniciant una batalla mediàtica que podria acabar pròximament als jutjats.

Setien & Villamor Advocats és el bufet que representa els interessos de Kiko Rivera i ja estan treballant en les possibles accions legals que pot portar el seu client en contra d'Isabel Pantoja, encara que, de moment, han desmentit que hi hagi una denúncia en marxa.

«Amb motiu de les recents publicacions que s'estan realitzant tant en premsa digital, com escrita, xarxes socials i alguns programes de televisió i ràdio (...) aquest despatx professional pot asseverar que no s'han emprès accions judicials algunes enfront de donya Maria Isabel Pantoja Martín, avui dia», assenyalava el bufet en un comunicat.

El Nadal de Kiko Rivera en plena batalla amb Isabel Pantoja

En aquest context, el clan Pantoja ha celebrat Nadal en mig de la tempesta. En tractar-se d'unes dates especials, tots teníem l'esperança que mare i fill segellessin la reconciliciació. Tot i això, segons ha revelat el propi Kiko Rivera a 'Viva la vida' les seves postures, avui dia, estan més allunyades que mai.

El programa de Telecinco ha connectat en directe amb Kiko Rivera, que estava caracteritzat de Melcior i enmig d'un acte solidari celebrat a Marbella. Tot i que el motiu de l'entrevista era un altre, la conductora Emma García va poder rascar alguna pregunta sobre la seva actual relació amb Isabel Pantoja.

En ser preguntat per un possible acostament amb la seva mare, el dj ha tancat d'arrel qualsevol rumor de reconciliació. Segons ha explicat, ell està intentant acostar postures amb la seva mare, però la tonadillera hauria tancat de cop qualsevol opció de parlar amb el seu fill.

«M'encantaria parlar amb la mare. He fet algun pas, però sembla que no volen», assenyalava Kiko Rivera davant la sorpresa de tots els col·laboradors de 'Viva la vida' a plató.

Isabel Pantoja es nega a parlar amb Kiko Rivera i renega d'ell

El dj ha volgut aclarir que ell no ha trucat a la seva mare, però assegura que persones molt properes a ell si s'han posat en contacte amb la tonadillera, que hauria rebutjat tenir qualsevol conversa amb el seu fill. Tant és així que, segons ha assenyalat el mateix Kiko Rivera, la tonadillera hauria renegat públicament del seu fill, assegurant que ja no són família.

Fart de la situació i davant la negativa de la tonadillera, el dj ha manifestat la seva intenció de continuar amb la seva vida i intentar passar pàgina.

«Ara no em ve de gust veure-la i menys si no posa interès. He intentat intervenir i el que diu és que 'no som família'. Si algú no vol parlar amb mi, he de seguir amb la meva vida. Em costarà però...» declarava amb resignació el germà de Chabelita.

Encara que Kiko Rivera s'ha mostrat molt dolgut amb la seva mare, el dj ha fet gala del seu gran sentit de l'humor en ressaltar que en aquestes dates nadalenques se sol estovar el cor de la gent «però aquí no se li estova a ningú».

També ha assenyalat que, tot i el conflicte, ha intentat celebrar un Nadal en família amb la seva dona i els seus fills. «He intentat començar l'any de la millor manera. Amb la meva germana, la meva dona i els meus fills», assegurava el marit d'Irene Rosales.


Comentaris

envia el comentari