Imatge de Gloria Camila passejant pel carrer

Gloria Camila, es tem el pitjor després de veure-la aliar-se amb el seu pitjor enemic

Gloria Camila te un nou motiu per atacar-la

Gloria Camila té motius per estar preocupada. La persona que més mal li ha fet a la seva família durant els darrers anys torna a la càrrega. No li ha agradat gens les últimes fotografies amb alguns dels seus principals enemics.

La filla d'Ortega Cano no vol saber res de l'univers Sálvame. Els continus atacs que van dedicar-li al torero no s'obliden, ni tampoc es perdonen. Però en el cas d'Ana María Aldón, sembla que no és gaire rancorosa.

Gloria Camila ha comprovat aquests últims dies com la dissenyadora canviava d'opinió. Sempre va assegurar que mai col·laboraria amb el programa de Jorge Javier, però ja ha fet els primers passos per fer-ho. S'havia negat a treballar amb ells a causa del tracte que li donaven al seu marit, però també per tenir en nòmina Rocío Flores.

No cal passar per alt que la productora de Sálvame és la mateixa que la de la docusèrie de Rociíto. A més, a l'espai diari de Telecinco hi ha alguns dels tertulians més crítics amb el destre. Entre ells Maria Patiño o Kiko Hernández.

Però l'inici de la relació d'Ana María amb l'equip de La Fàbrica de la Tele té lloc durant la celebració de la Sálvame Fashion Week. Allà li van donar l'oportunitat d'estrenar-se com a dissenyadora a la televisió. Allò coincidia, a més, amb una mala època del seu matrimoni, que estava travessant per un profund sotrac.

Quan decideix separar-se ja ningú sembla aturar-la i s'atreveix amb tot. Fins i tot a mostrar la seva vena més artística al MediaFest, on se l'ha vist cantant i ballant sense complexos.

Foto de Gloria Camila
Gloria Camila pateix molt pel seu pare | Mediaset

Gloria Camila sospita que pugui anar més enllà i que aquestes simples col·laboracions esporàdiques s'acabin convertint en una cosa més seriosa. Des de fa temps es ve especulant amb la possibilitat que l'encara esposa del seu pare aconsegueixi un seient a Sálvame. No és descartable que tingueu una oferta sobre la taula.

Amb vista al 2023 seria un reforç de luxe per a l'espai. Podria aportar molt sobre la família d'Ortega Cano i a més serviria d'aliada per a Rocío Carrasco. Per tant, matarien dos ocells d'un tret.

L'únic que se sap amb exactitud és que es mantindrà treballant a Fiesta. El magazín del cap de setmana no li exigeix tant i li permetrà estar més temps amb el seu fill, que ara és la seva preocupació.

En qualsevol cas, ningú no pot negar l'acostament de la dissenyadora amb algunes de les cares més populars de Sálvame. Com ha quedat palès, fins i tot gosa gaudir d'alguns moments d'esbarjo amb ells. Això podria ser un senyal del que encara ha d'arribar.

Gloria Camila encaixa el cop dur

Gloria Camila es mostra dolguda per l'actitud d'Ana María. Després de tot el que han criticat Ortega Cano, ara sembla riure'ls les gràcies als col·laboradors. No sembla gaire molesta per tot el que en van dir.

Ana María, Gloria Camila i Ortega Cano
Ana María podria dir moltes coses de la família de Gloria Camila | GTRES

És curiós que es deixi veure al costat d'algunes de les grans enemigues del mestre. És el cas, per exemple, de Chelo García-Cortés, Maria Patiño o Carmen Borrego. Aquesta trobada va tenir lloc en un establiment proper de les instal·lacions de Mediaset .

Apareix totalment renovada després de la separació. No només s'ha mudat a una nova casa, també ha canviat d'amistats, cosa que no agradarà del tot a l'entorn del torero.

Glòria Camila tem que aquest acostament pugui implicar una mica més greu. L'últim que voleu és veure-la asseguda en un plató al costat de Jorge Javier o Kiko Hernández . Però no es descarta que el nou any us porti unes quantes notícies d'impacte.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp