Gloria Camila Ortega

Gloria Camila, en xoc amb el missatge de la seva enemiga després de robar-li el xicot

Gloria Camila rep un cop inesperat

Fa uns dies, Gloria Camila rebia un dard enverinat d'una de les seves grans enemigues. Sofía Suescun obria les portes de casa seva a la revista Lecturas, revelant alguns detalls desconeguts de la seva vida. Un cop allunyada de la televisió, sembla que les coses li funcionen meravellosament com a 'influencer'.

Va aconseguir aixecar un xalet d'una sola planta a la localitat madrilenya de Valdemorillo, molt a prop del seu xicot. De fet, desvelava amb orgull que «costa un milió i ja està pagat». Tot ha estat a força de treball i molt estalvi.

Així doncs, possiblement, Gloria Camila hauria pres bona nota de les paraules de l'actual parella del seu ex. Durant els darrers anys, la filla de Maite ha patit els atacs de molts col·laboradors de televisió, però ara sembla disposada a plantar-los cara.

«Moltes que tu i jo coneixem viuen en un adossat havent guanyat milionades», assenyalava. Les seves paraules tenien un destinatari concret, encara que possiblement faci referència a la filla d'Ortega Cano.

Ha participat en diferents realities aconseguint importants premis, a més de fer col·laboracions en diferents espais. Ara, als 26 anys, ha aconseguit acumular un patrimoni molt important, però adverteix que això només és el principi.

Gloria Camila vestida de rosa
Gloria Camila s'embarca en un nou projecte | Instagram

Alhora, Suescun desvela quines són les claus per arribar a comprar un habitatge d'aquestes característiques. «Amb una bona educació i uns bons hàbits de vida, sense haver caigut a la droga, tinc una casa d'un milió pagada», destaca. A més, recorda que «no té escales, és d'una sola planta».

Tanmateix, la xicota de Kiko Jiménez segueix tenint molt present algú conegut, encara que es resisteix a revelar-ne el nom. «Moltes que són a la tele i que em critiquen segueixen pujant escales», apuntava amb animadversió.

Gloria Camila, que prepara el seu desembarcament a Pesadilla en el Paraíso, assumeix amb certa enveja la nova vida de Sofía. Sí, perquè ha vist com es convertia en tot un referent a les xarxes socials, aconseguint importants sumes de diners sense trepitjar els platós.

La filla de Maite Galdeano compta amb més d'un milió de seguidors a Instagram. En aquesta plataforma comparteix els models, el dia a dia i les sessions d'entrenament. I tot això mostrant-se molt natural, cosa molt valorada pels seus fans.

«Estic entregada a les xarxes socials, molt satisfeta de la meva evolució com 'influencer'», indicava a la publicació. Així mateix, està més que contenta amb els beneficis econòmics. «Els guanys no són fixos, però arrodonint no em quedo lluny dels 30.000 euros», explica.

Al seu moment va ser vetada a Mediaset, però en deixar la tele va poder potenciar el seu perfil d'Instagram. Ara no descarta tornar a la televisió en algun moment. Això sí, té clar que no acceptarà qualsevol projecte i li han de proposar una cosa que li resulti molt atractiva.

Gloria Camila té diversos fronts oberts

Gloria Camila entra al reality de Telecinco amb diversos fronts oberts. D'una banda, hi ha el conflicte que manté el seu pare amb Ana María Aldón, però també li han arribat les darreres paraules de la seva germana.

Va parlar sobre els motius que el van portar a distanciar-se'n en el passat. Segons sembla, durant la seva adolescència va ser una jove complicada, cosa que va provocar que Ortega Cano demanés ajuda a Rocío. Van parlar i va aconseguir que la noia canviés d'actitud.

Fotomuntatge de Gloria Camila i Sofía Suescun.
Sofía Suescun es recorda de Gloria | GTRES

Però es va veure sorpresa per la reacció del torero. «Va començar a dir que qui em crec jo per dir-li a la seva filla com s'ha de comportar. Em desbordo i em trec del mig», afegeix l'hereva universal de Rocío Jurado.

Amb Gloria Camila veu complicada la reconciliació, sobretot perquè està molt unida a Antonio David Flores i això no està disposat a tolerar-ho.