Gonzalo Caballero, parella de Victòria Frederica, rep l'alta després de rebre una cornada a Las Ventas

Moltes persones li han recriminat la seva feina i no han sentit cap pena o preocupació pel seu estat de salut

Imatge d'arxiu de la infanta Helena
Gonzalo Caballero, traslladat d'urgència a l'hospital per una greu cornada | Redacció

 

Gonzalo Caballero, parella de Victòria Frederica, ja es recupera de la greu cornada que va rebre el passat 21 de maig durant una corrida de toros a la plaça de Las Ventas de Madrid en el marc de la Fira de Sant Isidre.

Segons ha publicat el mateix Caballero a través del seu perfil d'Instagram, ara li esperen en cara unes llargues setmanes de recuperació, per tal de poder tornar a torejar, objectiu que té molt gravat en la seva ment.

 

Ja pensa en tornar a torejar

De fet, el mateix torero afirmava en un dels missatges a xarxes: «Per Madrid, la meva vida sencera... Els 'olés' d'ahir deixaran una cicatriu en mi molt més profunda que la de la de la cornada. Vaig poder expressar allò que sento en cada 'muletazo'. Vaig sentir tant a prop el triomf que valia la pena arriscar-ho tot. No pararé fins a aconseguir aquella Porta Gran. Gràcies per tants i tants missatges d'estima i suport».

Però, precisament, no van ser missatges d'estima i suport els que va rebre a través d'Instagram una vegada publicada la fotografia de la seva sortida de l'hospital. De fet, van ser desenes i desenes de persones les que li van recriminar la seva feina i que no van sentir cap pena o preocupació pel seu estat de salut. 

Alguns dels comentaris que es van poder llegir deien: «Jo vull saber a on està el brau, m'interessa més, ell no tenia dret a morir per la teva culpa», o «És el que passa quan mates animals, no et queixis, ells ho passen molt pitjor que tu i ho trobeu divertit i una passió». No obstant això, la parella de Victòria Federica té clars els seus objectius i no va respondre cap dels comentaris que ataquen la seva professió i ideals. Ara, amb o sense crítiques, Caballero no té una altra opció que recuperar-se des de casa de les greus ferides que va patir a Las Ventas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Animales indefensos” @partidopacma

Una publicación compartida por Gonzalo Caballero (@gonzalocaballeroo) el

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari