Després de la fama de 'Operación Triunfo', molts concursants han patit problemes

El gran canvi de Nina 20 anys després de l'estrena d''Operación Triunfo'

La icònica directora de l'acadèmia d''OT' ha sorprès molt el públic amb el seu nou 'look' després del seu retorn 20 anys després de l'estrena del mític programa

Anna Maria Agustí Flores, més coneguda com a 'Nina', va marcar un abans i un després amb el seu salt a la pantalla a Operación Triunfo. La catalana es va guanyar el cor de tots els espectadors el 2001, exercint de directora de l'acadèmia més famosa de la televisió.

Ara, vint anys després, ha reaparegut a 'Cafè d'Idees' de Televisió Espanyola per parlar del seu pas pel programa. Sens dubte, el que més ha cridat l'atenció de la seva presència no han estat les anècdotes que ha explicat sobre el conegut format, sinó el seu canvi d'estil.

Així era Nina tal com la coneixíem el 2001
Així era Nina tal com la coneixíem el 2001 | TVE

Sense rínxols i natural

L'exdirectora d''Operación Triunfo' ha reaparegut amb un gran canvi estètic. Han quedat enrere els seus mítics rínxols negres, i ara es mostra natural, sense tenyir i amb cabell curt. Aquestes particularitats no han passat desapercebudes per a l'audiència de Twitter, que sempre està atenta a qualsevol detall sorprenent com d'aquest canvi radical d'imatge.

Nina ha sorprès amb el seu nou 'look', sense amagar les canes
Nina ha sorprès amb el seu nou 'look', sense amagar les canes | TVE

La cantant mai s'ha mostrat especialment preocupada pel pas del temps, tal com ha dit en altres entrevistes. I encara que està clar que el temps passa per a tothom, el que no canvia és l'afecte dels seus pupils cap a ella. En aquesta ocasió, Gisela l'acompanyava en el petit repàs del programa, en què l'ha titllat de «referent».

Nina va ser com una mare per a tots els concursants d'aquesta edició, i l'estima segueix molt latent. Potser per això no ha tornat a existir una edició amb tanta audiència, i el format actual no ha aconseguit enganxar tant a l'audiència.

La seva nova professió

L'acadèmia que dirigia Nina va batre tots els rècords d'audiència, però ara, la realitat és diferent. No només ha canviat de 'look', sinó també de professió. Encara que no dista molt del que feia anteriorment, ja que l'actriu i cantant no ha abandonat la seva essència.

Nina ha canviat de 'look' i de projectes: aquesta és la seva nova vida
Nina ha canviat de 'look' i de projectes: aquesta és la seva nova vida | TVE

Nina ara és 'coach' vocal, una particular tasca que li permet treure el millor de tots els seus aprenents. De fet, així ho exposa en les seves xarxes socials amb el missatge «T'ajudo a alliberar tot el potencial de la teva veu!». La naturalitat segueix sent una de les grans aliades de l'artista, i per això no es preocupa de mostrar-se tal com és.

L'exdirectora de l'acadèmia segueix molt lligada a professionals de l'escena de la cançó, però també del cinema. Nina aconsegueix connectar molt bé amb la gent amb qui treballa, i els ajuda a treure el seu màxim potencial. De fet, així ho ha explicat l'actriu Sílvia Abril, que li va ensenyar «com de connectada està la veu a l'emoció i al cervell a la mateixa vegada».

Nina presenta nou look i estrena projecte
Nina presenta nou 'look' i estrena projecte | TVE

No hi ha dubtes que la mítica directora segueix molt connectada amb la seva passió, i recordar el pas per l'acadèmia li porta bons records. No hi ha indicis que torni a cap format televisiu de moment, però qui sap si en un futur pròxim la veiem de nou assessorant futures estrelles a la petita pantalla.