Primer pla de Rocío Flores

Rocío Flores fa saltar les alarmes: Estarà uns dies allunyada del focus mediàtic

Rocío Flores vol apartar temporalment de la televisió

Rocío Flores torna a estar al centre de la polèmica per una situació que no ha provocat ella, i segons el seu entorn ha fet un cop sobre la taula. Diuen que vol portar una vida mediàtica tranquil·la, però els seus enemics no estan disposats a oblidar-se d'ella.

Rocío Flores va començar a treballar a la televisió fa tres anys, però s'ha fet imprescindible després de l'emissió del documental de la seva mare. Tothom volia conèixer el seu punt de vista en la batalla familiar, i se'n va sortir amb facilitat. A més, ha fet d'escutAntonio David Flores, el seu pare, en la separació d'Olga Moreno.

Els espectadors de Telecinco estan desitjant escoltar Rocío, ja que té informació privilegiada i el seu testimoni és molt valuós. No obstant això, caldrà esperar, perquè de moment no vol passar pel seu lloc de treball a 'El programa de Ana Rosa'. El seu entorn ha confirmat que estarà uns dies allunyada del focus mediàtic i «no apareixerà».

Maria Patiño, per la seva banda, assegura que Antonio David ha estat el responsable de la filtració del divorci a 'Lecturas'. Suposadament, el pare de Rocíito hauria estat infidel a Olga amb Marta Riesco, una de les seves millors amigues dins de la seva filla darrere la pantalla.

Antonio David Flores no s'ha cansat de presumir de la relació que tenia Rocío amb la seva segona dona, de qui deia que compartien una complicitat envejable. Rocío no s'ha pronunciat, però li resultarà molt complicat mantenir-se al marge, més encara, després de les acusacions que diuen que ella coneixia la relació del seu pare amb Marta Riesco.

Molts periodistes de Telecinco asseguren que Marta Riesco, presumpta amant d'Antonio David, presumia de la relació especial que tenia amb ell. Resulta molt difícil pensar que la filla de Rociíto no fos conscient d'aquests rumors, i més tenint en compte que treballen juntes.

Una altra opció prou fiable és que Marta també hagi enganyat a la seva amiga, tot i que s'apunta que és bastant improbable. El que està clar és que Rocío s'ha vist embolicada en un escàndol que ella no ha provocat, però, si més no, el seu testimoni és clau per entendre la història.

Rocío Flores desespera a Ana Rosa Quintana

Ana Rosa és la padrina televisiva de Rocío Flores, i de fet té molt bona relació amb ella. No obstant això, fonts properes a la presentadora asseguren que comença a estar cansada de les exigències de la col·laboradora. Els experts asseguren que la filla d'Antonio David interessa per la seva vida personal, però que no té formació per opinar de la d'altres. 

Rocío s'ha posat en contacte amb els seus directors per comunicar-los que no participarà en el programa fins al proper 29 d'octubre. Pretén que per a aquesta data la tempesta hagi reduït la seva força, però no sap que el conflicte tan sols acaba de començar.

Des que va saltar a la llum el presumpte divorci no es parla de res més, ni tan sols del documental de Carrasco. La premsa no pararà fins a trobar més respostes, i amb més motiu veient les teories que es plantegen a Telecinco. Algunes apunten que Antonio David Flores està darrere de tot perquè vol promocionar el seu canal de Youtube.