Fotomuntatge d'Antonio David Flores i Olga Moreno

La primera foto de Lola després de la separació dels seus pares, Olga i Antonio David

Lola ha aparegut a les xarxes després de la ruptura d'Olga Moreno i Antonio David Flores

 Aquesta setmana hi ha una notícia de la premsa rosa de la qual s'està parlant molt: la separació d'Olga Moreno i Antonio David Flores.


Després de més de vint anys junts, han decidit posar punt final a la relació, fruit de la qual va néixer la seva filla, Lola, que aviat farà nou anys.

La ruptura sentimental ha estat un cop dur per a tota la família, especialment per a la nena. Per aquest motiu, se l'està cuidant i protegint el màxim possible, mantenint-la aïllada dels mitjans. Però ara l'hem vist.

Ha aparegut la primera foto de Lola des que es va donar a conèixer la notícia que els seus pares s'han separat. I la instantània ens deixa clar que té algú molt especial que es preocupa i es desviu per ella.

Apareix la primera foto de Lola després de la ruptura dels seus pares

La filla de Moreno i Flores segur que no està vivint un bon moment. Sens dubte, els canvis que s'han produït a casa seva i l'absència del seu pare l'han d'estar afectant. Precisament per aquest motiu, tothom estan especialment pendent d'ella.

Aquest seria el cas de la seva germana gran, Rocío Flores, que sempre ha mostrat absoluta debilitat per ella. Així doncs, l'està cuidant molt perquè no pateixi. Bona mostra d'això és la fotografia que ha compartit a lnstagram.

En concret, ha penjat una story on apareix a l'ascensor amb la nena, a qui abraça amb força, a manera de protecció. Una imatge molt tendra que ha acompanyat d'aquest missatge: «Bon dia, anem a l'escola".

Story d'Instagram
Lola amb la seva germana gran, Rocío | cedida

D'aquesta manera, ha deixat clar que, en pro del benefici de la menor, no dubta a estar present al seu dia a dia.

És la manera que té Rocío de vetllar per Lola, a qui adora. Bon exemple de l'amor que sent per la nena és que sovint penja fotos a les xarxes on surt amb ella, i li ha dedicat paraules com «Segueix brillant com ho fas» o «Ens dones la vida. T'estimem. El meu altre regal de la vida ets tu».

Lola, la gran preocupació de la família

El fet que la benjamina sigui tan petita és el que més preocupa a la família. I és que, davant de tot aquest enrenou mediàtic, volen que estigui aïllada de rumors i que visqui tranquil·la. Desitgen que aquest canvi a la seva vida sigui el menys traumàtic possible.

D'aquí que tant els seus germans com els seus pares i la resta dels seus éssers estimats estiguin pendents d'ella i que estigui bé. No volen que pateixi.

Sí, perquè els protagonistes de la ruptura estan sent seguits per la premsa, i hi ha interès en què parlin en algun moment. I a Rocío Flores li passa una cosa semblant.

La primogènita d'Antonio David està tan 'assetjada' com ells. No només perquè és molt mediàtica i treballa a la televisió, també per un altre motiu: és amiga de la suposada amant del seu pare, Marta Riesco.

Story d'Instagram Manuel Bedmar
Lola va estar present a la festa d'aniversari de la seva mare, Olga | Instagram

Tota aquesta situació ha enfonsat la jove que ha manifestat: «Estic destrossada, aquesta és la realitat. Això és insofrible».

Està tan malament que, pel que sembla, ha decidit agafar-se uns dies de descans laboral. Es rumoreja que no tornarà a 'El programa de Ana Rosa' fins que les aigües no s'hagin calmat. En concret, es creu que tornarà a Telecinco el 29 d'octubre.