Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Felip i Letícia mirant cap a la mateixa direcció

Infidelitat de rei Felip a Letícia?: «Unes banyetes»

Felip VI ha venut estar enamorat de Letícia Ortiz, però amaga un gran secret

Felip VI va enfrontar-se al seu pare i va reivindicar el seu dret d'enamorar-se de la dona que li dictés el seu cor. Així, l'escollida va ser Letícia Ortiz, qui per aquell temps una humil periodista que no va ser ben rebuda a la Família Reial.

Tanmateix, Letícia va demostrar que seria la reina perfecta, de fet actualment és una de les cares més amables de la monarquia. Però alhora segueix tenint molts detractors, encara que tothom reconeix que la seva presència a la Casa Reial és més que necessària.

El rei Felip no va parar fins que els seus pares van acceptar a la seva dona i el poble se'n va enamorar d'aquesta història que semblava impossible. Llavors, van demostrar que el respecte està per sobre de tot i van donar a entendre que eren la parella que necessitava Espanya.

Letícia no va trigar a comprendre el paper tan important que jugaria en la trajectòria del país, així que mai ha protagonitzat cap enrenou. Així mateix, la seva antecessora, la reina Sofia, li va donar bons consells perquè ella va patir molt per les infidelitats del rei Joan Carles.

En canvi, els reis vigents no han tingut problemes d'aquest tipus, ja que Felip es presenta com un monarca completament diferent del seu pare. No obstant això, una coneguda escriptora ha publicat un llibre que posa en dubte la fidelitat del fill del rei Joan Carles I.

Felip VI amaga un secret: «Ha tingut moltes xicotes»

La reina Letícia presumeix d'haver creat una família perfecta: entre ells hi ha respecte, complicitat i amor. Els mitjans de comunicació mai havien dubtat de l'estabilitat del clan, però actualment hi ha certs dubtes.

Marta Cibelina ha escrit 'Los Borbones y el sexo', un llibre que repassa els romanços prohibits dels reis d'Espanya. Tracta molts temes, encara que el més interessant són les pàgines que li dedica a Felip, ja que ningú havia parlat així d'ell fins a la data.

Rei Felip VI

«És un home sexualment actiu, però no ha sortit al pare perquè són completament diferents, tot i que Felip VI ha tingut moltes xicotes. Moltes més de les que se li atribueixen, fins a una valenciana que no volia ser reina i que passava olímpicament», afirma.

Així doncs, Letícia no era conscient que el seu marit havia tingut una relació important amb una dona que ni tan sols va cridar l'atenció de la premsa. Recordem que els primers mesos de l'idil·li entre els reis van ser molt complicats perquè tothom es va llençar a sobre d'Ortiz.

El rei Felip, en el punt de mira: «Una vida paral·lela»

Marta Cibelina ha investigat la vida sentimental dels reis d'Espanya i ha descobert coses realment sorprenents. El rei Joan Carles s'emporta el premi al més infidel perquè no solament va enganyar la reina, sinó que va mentir a tot un país.

Felip té un comportament radicalment oposat, encara que l'escriptora no descarta que ell també hagi pogut tenir alguna relliscada. No obstant això, desconeix aquesta informació, encara que no li estranyaria, però està convençuda que seria una cosa molt concreta i puntual.

«Poden tenir infidelitats, però una cosa és una ensopegada i una altra cosa és portar una vida paral·lela, que és el que feia Joan Carles. Una cosa és unes banyetes, que no dic que hi hagi en el matrimoni de Felip i Letícia», declara deixant el dubte a l'aire.

Posat de el rei Felip, la infanta Sofia, la reina Letizia i la princesa Elionor a Marivent el 4 d'agost de 2019

La reina ha aconseguit el que desgraciadament Sofia mai va aconseguir: formar una família unida i gaudir de l'amor del seu marit. És possible que l'emèrita no tingui relació amb la seva nora perquè senti certa enveja, per aquest motiu mai s'han portat bé.

I és que la reina Sofia va intentar guardar les formes pel bé de la Família Reial, ja que té un gran compromís amb la institució. No obstant això, tan aviat va passar a un segon pla, va fer el que estava desitjant: separar-se de la reina i perdre el contacte amb ella.